Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πορίσματα της Ομάδας Εργασίας της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών επί του θέματος «Πυρηνική Ενέργεια και Ενεργειακές Ανάγκες της Ελλάδος»

Πριν από ένα περίπου έτος, η Επιτροπή Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών συγκρότησε δεκαπενταμελή Ομάδα Εργασίας εξ Ελλήνων ειδικών από το εσωτερικό και από το εξωτερικό για να μελετήσει το θέμα 'Πυρηνική Ενέργεια και Ενεργειακές Ανάγκες της Ελλάδος'.
Οι εκθέσεις, η συζήτηση των εκθέσεων, τα πορίσματα της μελέτης, καθώς και σχετική τεχνική πληροφόρηση επί του θέματος συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο των Πρακτικών το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2009.
Η Επιτροπή Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών επισημαίνει τα ακόλουθα πορίσματα της Ομάδας Εργασίας επί του θέματος της Πυρηνικής Ενέργειας και των Ενεργειακών Αναγκών της Ελλάδος.
http://www.academyofathens.gr/ecportal.asp?id=1458&nt=105&lang=1
''..- Το πλέον κρίσιµο πρόβληµα της αποδοχής της πυρηνικής ενέργειας είναι η ασφαλής διαχείριση των ραδιενεργών πυρηνικών καταλοίπων/αποβλήτων...Ουδεµία όµως χώρα διαθέτει σήµερα οριστικούς χώρους εναπόθεσης των πυρηνικών αποβλήτων....''
Σημ.axinosp:Αυτά τα λένε οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους και όχι εγώ ,μάλλον βάλθηκαν να μας τρελάνουν τελείως !!.Γι αυτούς δεν υπάρχουν ούτε Γεωθερμική ενέργεια ούτε Αιολική ούτε άλλη μορφή παραγωγής ενέργεια, μόνο με ορυκτά κάυσιμα ενέργεια ή Πυρηνική πάει τελείωσε !! Και κάτι τελευταίο , λένε για ''δεκαπενταμελή Ομάδα Εργασίας εξ Ελλήνων ειδικών '' χωρίς να αναφέρουν ένα όνομα για δείγμα !!
Ε ρέ κλωτσιές που θέλουν μερικοί-μερικοί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: