Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πετρελαϊκό ράλι προβλέπει για το β’ εξάμηνο η GS

«Ταχύτατη και βίαιη ανάκαμψη» των τιμών ενέργειας προβλέπει για το δεύτερο εξάμηνο του 2009 ο αναλυτής στον τομέα εμπορευμάτων της Goldman Sachs Τζέφρι Κιούρι.
Σύμφωνα με την αναλυτή του αμερικανικού οίκου, οι τιμές πετρελαίου πιθανόν να έχουν ήδη φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα – έχοντας υποχωρήσει στα μέσα Δεκεμβρίου στα 32,40 δολάρια το βαρέλι – και αναμένεται να ανακάμψουν στα 65 δολάρια μέχρι τα τέλη της χρονιάς.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιούρι, υπάρχει η προοπτική για μια «νέα ανοδικκή αγορά (bull market)» στο πετρέλαιο.
Μιλώντας σήμερα σε συνέδριο στο Λονδίνο, ο αναλυτής της GS επισήμανε πως η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου πιθανόν να υποχωρήσει κατά περίπου 1,6 εκατ. βαρέλια την ημέρα φέτος – έναντι μείωσης 500.000 βαρελιών που αναμένει η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ).
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/19/1618561.htm
Σημ. axinosp : Ο Τζέφρι Κιούρι της Goldman Sachs θέλει να μας πει ,επενδύστε κύριοι γιατί σε λίγο θα τζογάρουμε (εκβιάσουμε) με το πετρέλαιο γιατί θα πέσει η παραγωγή και η άνοδος των τιμών του θα γίνει λόγω της έλλειψη του.
Ο εν λόγω κύριος ξεχνάει να μας πει ότι η πτώση των τιμών των προηγούμενων εβδομάδων δεν έγινε λόγω μείωσης της παραγωγής αλλά λόγω μείωσης της ζήτησης .
Γιατί ο κόσμος άμα δεν έχει λεφτά να περάσει τον μήνα του θα κόψει ακόμα και τις βόλτες με το αμάξι απλά πράγματα !! .

Δεν υπάρχουν σχόλια: