Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Το δις εξ'αμαρτείν ουκ...

14-12-2009
Στο Σούνιο έφτασε τουρκική φρεγάτα!!!
Σε απόσταση τεσσάρων ναυτικών μιλίων από το Σούνιο και πέντε νμ από την Κέα έφτασε η φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Turgut Reis, παραβιάζοντας κάθε κανόνα αβλαβούς διέλευσης!

16-01-2003
ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Defencenet, σήμερα στις 11 π.μ. η Τουρκική φρεγάτα, «KEMAL REIS», τύπου Barbaros, παραβίασε τα Ελληνικά Χωρικά ΄Υδατα, γύρω από την νήσο Σκύρο..
(http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=6226&Itemid=83)

Σημ.axinosp: Μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα λέει ο λαός μας .
Γείτονες μην μας αγριεύεται καλά τα πάμε μέχρι τώρα ,μη μας ξυπνάτε γιατί θα βρείτε κακό μπελά , χαλαρώστε (!!) , καλά μας πάνε οι κουμπάροι και από τις δύο πλευρές (!!)
Είμαστε που είμαστε στενάχωρα με τα οικονομικά και βρίζουμε συνέχεια ο ένας τον άλλον μεταξύ μας , αν πάρουμε και τα όπλα εσείς θα την πληρώσετε .
Εγώ είπα και λάλησα και αμαρτία δεν έχω (!!) .
Γι’αυτό σου λέω γείτονα μην μας σαλτάρετε και το πάρουμε προσωπικά γιατί τη γ@μ@@@ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: