Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Πακέτα

Ανοδικά κινήθηκε ο τραπεζικός κλάδος και στην ηπειρωτική Ευρώπη (που λίγες ημέρες πριν είχε υποχωρήσει σε ναδίρ 16ετίας), χάρη στις νέες κυβερνητικές πρωτοβουλίες ενίσχυσής του: Ειδικότερα, η Νορβηγία εξήγγειλε χθες «πακέτο» τόνωσης του κλάδου συνολικά, ενώ στο Βέλγιο ο όμιλος KBC είδε τη μετοχή του να σημειώνει άλμα 50%, καθώς έλαβε δεύτερη κεφαλαιακή «ένεση» 2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση, πλέον των 3,5 δισ. που είχε πάρει τον Οκτώβριο.
Τέλος, στη Γερμανία η κυβέρνηση Μέρκελ φέρεται να καταρτίζει σχέδιο για την εξυγίανση των ισολογισμών των τραπεζών από τα τοξικά στοιχεία ενεργητικού τους, αν και απορρίπτει την ιδέα δημιουργίας μιας «κακής τράπεζας» που θα τα αναλάμβανε.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9379&pubid=5015109
Σημ.axinosp:Κρίμα βρέ Μέρκελ που δεν ακολουθείς την συνταγή του υπ.οικονομίας των ΗΠΑ
Τίμοθι Γκάϊτνερ θα σε κατηγορήσουν και για αντιαμερικανισμό !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: