Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Μαζική αυτοκτονία 1.500 αγροτών στην Ινδία

Πάνω από 1.500 αγρότες διέπραξαν μαζική αυτοκτονία στην ινδική επαρχία Chattisgarh σήμερα, εξαιτίας των υπέρογκων χρεών που είχαν σε τοκογλύφους. Το ζήτημα έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις στις αγροτικές περιοχές της Ινδίας, όπου δεν υπάρχει σχεδόν καμία κρατική στήριξη στους καλλιεργητές.

«Οι περισσότεροι αγρότες εδώ είναι βαθιά χρεωμένοι και μόνο ο Θεός μπορεί να τους σώσει», δηλώνει ο Shatrughan Sahu, αγρότης της περιοχής, προσθέτοντας ότι η στάθμη του νερού έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτι που προκαλεί καταστροφές στις καλλιέργειες.

Ο S. Sahu ζει σε μία περιοχή όπου πέρυσι μόνο είχαν καταγραφεί 206 αυτοκτονίες. Σε διπλανό χωριό, ο αγρότης Beturam Sahu, που είχε στην κατοχή ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι γης, ήταν ένας από τους ανθρώπους που διέπραξαν απόπειρα αυτοκτονίας. Η οικογένειά του πρέπει να ξεπληρώσει στους οφειλέτες του περίπου 500 ευρώ.

Ο Bharatendu Prakash, από το Οργανισμό Οργανικής Καλλιέργειας της Ινδίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «οι αυτοκτονίες καλλιεργητών αυξάνονται εξαιτίας του φαύλου κύκλου που έχει ξεκινήσει από τους τοκογλύφους, οι οποίοι ‘‘γδύνουν’’ στην κυριολεξία τους αγρότες. Όταν οι καλλιέργειες δεν καταφέρνουν να σωθούν, οι αγρότες δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από την αυτοκτονία».

Ο B. Prakash πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα και να στηρίξει τους φτωχούς αγρότες. «Η ανάπτυξη πρέπει να είναι για όλους. Η κυβέρνηση μας κατηγορεί ότι είμαστε εναντίον της ανάπτυξης, όμως οι δασικές περιοχές μειώνονται και τα φράγματα κατασκευάζονται χωρίς κανένα σχεδιασμό. Όλα αυτά οδηγούν σε χαμηλότερη στάθμη του νερού. Οι αγρότες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν σχεδιάζεται η αγροτική πολιτική», καταλήγει ο B. Prakash.
http://www.tvxs.gr/v9712
Σημ.axinosp:Οι αγρότες έχουν επιλογές , μία είναι Τραπεζίτης στο φούρνο με πατάτες , άλλη είναι Τραπεζίτης στη σούβλα , καλή μου ακούγεται Τραπεζίτης στη γάστρα , το θέμα είναι οι αγρότες να μην παραδοθούν και να αυτοργανωθούν ενάντια στην Παγκόσμια Τραπεζική Μάστιγα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: