Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΗΠΑ: Οι μεγάλες τράπεζες ζητούν να δωθούν το συντομότερο τα χρήματα που υποσχέθηκε η G20 στο ΔΝΤ

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Οικονομίας (IIF), που συνδεκάζει τις μεγάλες τράπεζες από 70 χώρες του κόσμου, κάλεσε χθες τις χώρες της G20 να διοχετεύσουν το συντομότερο δυνατόν στα ταμεία του ΔΝΤ τα ποσά που υποσχέθηκαν πως θα διαθέσουν στον τραπεζικό τομέα.

Για το IIF «το άμεσο ζήτημα» στην παρούσα χρηματοοικονομική κρίση είναι να γνωρίζουν «πώς θα διατεθούν το ταχύτερο οι πόροι για τους οποίους δεσμεύθηκε η G20, ιδίως εκεί όπου είναι αναγκαία μία κοινοβουλευτική ψηφοφορία σε εθνικό επίπεδο για να εκταμιευθούν τα κονδύλια».

«Μόνον όταν υπάρχουν στα ταμεία του ΔΝΤ τα χρήματα ατά θα μπορέσει εκείνο να προσφέρει μία έγκαιρη και σημαντική αρωγή στις αναδυόμενες οικονομίες, οι οποίες επλήγησαν σκληρά από μία κρίση, η οποία ξεκίνησε από αλλού», τονίζει το ΙΙF στην επιστολή που απευθύνει στον πρόεδρο της Διεθνούς Χρηματοοικονομικής Επιτροπής (IMFC) Γιούσεφ Μπούτρος-Γάλι.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=16735
Σημ.axinosp:Κοίτα πρεμούρα οι Τραπεζίτες που έχουν να δοθούν τα 1,1 τρις των Κινέζων στο ΔΝΤ . Φαντάσου να αργήσουν σε καμία χώρα και να κολλήσει η έγκριση δανείου από τη Βουλή και να μην προλάβουν η Τράπεζες να εισπράξουν τα κονδύλια και να αρχίσουν να καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη , πάνε τα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια που έχουν συνάψει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: