Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

M. Faber: "Βλέπει" άνοδο 17% του S&P 500 τους επόμενους τρεις μήνες

Άνοδο 17% στις 1.000 μονάδες ενδέχεται να σημειώσει ο δείκτης Standard & Poor’s 500 μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, καθώς οι κυβερνητικές δαπάνες αναμένεται να δώσουν άνοδο στα κέρδη των τραπεζών, δήλωσε σήμερα ο γνωστός επενδυτής Marc Faber στο πλαίσιο συνέντευξης του στο πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά κατά πάσα πιθανότητα έφτασε στο χαμηλότερο σημείο του bear market όταν ο δείκτης S&P 500 έπεσε στις 666,79 μονάδες στις χρηματιστηριακές συναλλαγές της 6ης Μαρτίου, ανέφερε ο Faber, ο οποίος εκδίδει τη στήλη Gloom, Boom and Doom.

"Στην ουσία έχουμε μία κυβέρνηση η οποία παρέχει δωρεάν χρήματα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εις βάρος των φορολογουμένων”, τόνισε ο Faber. “Με τη συγκεκριμένη παροχή δωρεάν χρημάτων, οι τράπεζες ίσως καταφέρουν να έχουν αξιοπρεπή κέρδη στο άμεσο μέλλον”.

Τα κέρδη των τραπεζών του S&P 500 αναμένεται να σημειώσουν πτώση 86% κατά το πρώτο τρίμηνο χρήσης, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg. Τα κέρδη αναμένεται να μειωθούν κατά 57% κατά το δεύτερο τρίμηνο και 52% κατά το τρίτο, πριν ανακάμψουν κατά 277% τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους.
http://www.capital.gr/News.asp?id=714536
Σημ.axinosp:Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα κ.Faber όπως λέγατε στις 10-03-09
"Παρά το γεγονός ότι ο S&P 500 ενδέχεται να υποχωρήσει 27% κάτω από τις 500 μονάδες πριν τελειώσει η εποχή των αρκούδων για τις αγορές, οι επενδυτές θα αποκομίσουν κέρδη στα επόμενα δέκα χρόνια.".Την ανάκαμψη τώρα κατά 227% τους τελευταίους τρεις μήνες του έτους αυτό το λέει ο Faber ή η Capital παραμένει μυστήριο μια τόσο μεγάλη παπαριά , ποιος την είπε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: