Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Πετούσε χαρτονομίσματα στο δρόμο!

Ένας άντρας που επέβαινε σε ταξί, στην Ταϊβάν, συνελήφθη από την αστυνομία επειδή πετούσε χαρτονομίσματα στο δρόμο δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Ο 55-χρονος άντρας επιβάτης σε ταξί, στην πόλη Taichung, πετούσε χαρτονομίσματα στο δρόμο συνολικής οξιάς 40.000 ευρώ! «Πρέπει να πάσχει από κάποια ψυχολογική ασθένεια αφού η συμπεριφορά του δεν ήταν και πολύ σωστή,» είπε ο αστυνομικός Lin Shih-Ming.

Κάποιοι από τους περαστικούς μάζεψαν και έδωσαν τα χρήματα στους αστυνομικούς ενώ άλλοι τα έβαζαν στις τσέπες τους και έφευγαν.

Ο εν λόγω άντρας μάλιστα έβαλε και φωτιά σε άλλα χαρτονομίσματα αξίας 17.000 ευρώ που μάλλον προέρχονταν από πώληση ακινήτου του.

Ο οδηγός του ταξί παρέδωσε το «γενναιόδωρο» άντρα στην αστυνομία όπου και συνελήφθη με τις κατηγορίες του δημόσιου κινδύνου και την καταστροφή χαρτονομισμάτων.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8334&pubid=3112738


Σημ.axinosp:Άμα χαρίζεις χρήματα σε συλλαμβάνουν εύγε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: