Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Λιτότητα για εμπόρους και καταναλωτές


Πάσχα... λιτότητας είναι το φετινό για τους εμπόρους και τους καταναλωτές. Τα νοικοκυριά θα κόψουν δαπάνες από τις λαμπριάτικες αγορές τους, ενώ ακόμη και ο... οβελίας θα πληρώσει την οικονομική κρίση.
Οι κρεοπώλες εκτιμούν ότι οι πωλήσεις τους θα είναι κάτω γύρω στο 5 με 10%. Χωρίς... ανάσταση πωλήσεων θα μείνουν και οι έμποροι διαβλέποντας μείωση του τζίρου τους 15 με 20%. Φυσικά το περίπου 1 δισ. ευρώ που έβγαζαν την πασχαλινή περίοδο, έμποροι, ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ και αλυσίδων παιχνιδιών μοιάζει με όνειρο... απατηλό.
Την ίδια στιγμή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης... πανηγυρίζει γι αυτή τη δραματική κατάσταση στην αγορά, επιδιώκοντας να παρουσιάσει τις μειωμένες τιμές στα κρέατα και τα άλλα είδη, ως δική της επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του υπουργού Κ. Χατζηδάκη: «Για την πασχαλινή αγορά ξέρετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν μάλλον ικανοποιητικά, με την έννοια, ότι οι τιμές μεσοσταθμικά θα είναι στα περσινά επίπεδα. Παράλληλα, περιμένουμε αυτό για το οποίο δεσμευτήκαν τα σούπερ μάρκετ, δηλαδή για μειώσεις τιμών σε κάποια βασικά είδη διατροφής, οι οποίες να ξεκινήσουν σταδιακά να γίνονται πραγματικότητα και να καταγραφούν στον δείκτη τιμών του Μαϊου»...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8334&pubid=3026809
Σημ.axinosp:Η φωτογραφία τα λέει όλα, αγοράσε το αρνί με 8 άτοκες δόσεις (τρόπος του λέγειν ) με Diners !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: