Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Zeitgeist Movement Activism Guide


Μπορείτε να κάνετε download to Activism Guide του Zeitgeist Movement έχω είδη βρει τους πραγματικούς αγγλικούς υποτίτλους
τους οποίους έχω αρχίζει να μεταφράζω με σωστή σύνταξη και νόημα γιατί πολλοί blogers μου έκαναν τρομερά παράπονα για την ποιότητα της μετάφρασης . Το αντιμετώπισα αυτό στο Addendum όταν το πρωτοκατέβασα στο www.greekz.com όταν κάποιοι για να πάρουν πόντους από το rapidshare έκαναν μια "ξεπέτα" χωρίς σύνταξη και συνοχή νοημάτων μετάφραση .
Eπίσης παράπονα παρουσιάστηκαν γιατί δεν μπορούν να κάθονται μαζί δύο , τρεις , φίλοι μπροστά σε ένα υπολογιστή παρακολουθώντας μιάμιση ώρα κακή ποιότητα εικόνας του dotsub , κακή μετάφραση και συνεχείς διακοπές λόγω αργού Internet .
Δεν πετάω την σκούφια μου (θα μου φύγει η πέτσα στη μετάφραση !! )αλλά σαν πρώην τραπεζικός μπορώ να προσφέρω λόγω συνεχών τεχνικών όρων του βίντεο , ο κόσμος να καταλάβει τη τραπεζική ορολογία .
Επίσης πρέπει να γίνει και ¨σπάσιμο" των υποτίτλων που αν δεν γίνει το μόνο που προσφέρει το βίντεο είναι ένα πρώτης τάξεως υπνωτικό με τη συνεχή μετακίνηση των ματιών από τη μία άκρη της οθόνης στην άλλη !!
Λίγη υπομονή ζητάω και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουμε από αυτό !!
http://rapidshare.com/files/224576085/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/224594502/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part2.rar
http://rapidshare.com/files/224611026/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part3.rar
http://rapidshare.com/files/224625302/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part4.rar
http://rapidshare.com/files/224639398/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part5.rar
http://rapidshare.com/files/224653400/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part6.rar
http://rapidshare.com/files/224553426/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP.part7.rar

http://rapidshare.com/files/224553526/Zeitgeist_Movement_Guide_DVDRIP_Eng.Fixed.srt

Δεν υπάρχουν σχόλια: