Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...

«ΘΕΟΣ» ονομάζεται μία θεολογική ομάδα στη Βρετανία, από αυτές τις ομάδες που τις λέμε «think tanks», σε ελεύθερη μετάφραση «δεξαμενές σκέψης», όπου μαζεύονται διάφοροι και συζητούν, μάλλον αορίστως, επί συγκεκριμένων θεμάτων.
Αυτή η ομάδα, λοιπόν, ανέθεσε σε μια εταιρεία δημοσκοπήσεων, να θέσει στους Βρετανούς το ερώτημα εάν κατά την άποψή τους υπάρχει ζωή μετά θάνατον.
Ρωτήθηκαν, λοιπόν, πράγματι, 2.060 άνθρωποι, από τους οποίους το 53% είπε ότι υπάρχει.
Από αυτούς, το 55% πιστεύει ότι αυτή η μετά θάνατον ζωή συνεχίζεται στον Παράδεισο, ενώ το 70% ότι εξακολουθεί να ζει μόνον η ψυχή του ανθρώπου.
Από τους συμμετέχοντες στην έρευνα της «Θεός», βρέθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 22% που δήλωσε ότι πιστεύει στα όσα λένε τα ωροσκόπια και άλλο ένα 15% που παραδέχτηκε ότι εναποθέτει τη δική του πίστη σ' αυτούς που προλέγουν το μέλλον (κοινώς, στα μέντιουμ και τις καφετζούδες), όπως και σ' αυτούς που διαβάζουν τα χαρτιά Ταρό και που τους βλέπουμε καμιά φορά σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές των μικρών καναλιών να λάμπουν από ευτυχία για τα κορόιδα που τους τηλεφωνούν και τους δίνουν λεφτά.
Γενικώς, σ' αυτόν τον κόσμο που ζούμε, η ελπίδα πωλείται και αγοράζεται πολύ ακριβά. Τέλος, στην ίδια έρευνα για την οργάνωση «Θεός», οι μισοί ερωτηθέντες, που προέρχονται από το Λονδίνο, είπαν ότι πιστεύουν ακράδαντα πως στην πρωτεύουσα υπάρχουν φαντάσματα. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο ανησυχητική, εάν σκεφτεί κάποιος ότι, όπως έδειξε η έρευνα, από αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν φαντάσματα, περίπου οι μισοί λένε ότι τα είδαν κιόλας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=35410
Σημ.axinosp:H εξουσία καλά κρατιέται ακόμη με τους Παπάδες και την ΤV .

Δεν υπάρχουν σχόλια: