Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μην τεκνοποιείτε, γιατί χανόμαστε!

Ο ΣΕΡ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΤΕΝΜΠΟΡΟ, 83 ετών, παραγωγός και παρουσιαστής για το BBC εδώ και 50 χρόνια τηλεοπτικών προγραμμάτων, και κυρίως ντοκιμαντέρ, δέχτηκε «μετά χαράς», όπως λέει ο ίδιος, να γίνει επίτιμος πρόεδρος ενός ιδρύματος (trust), που πιστεύει πως πρέπει να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός στον πλανήτη.
Πολλές φορές ο σερ Ατένμπορο έχει διατυπώσει ανοικτά την άποψη, ότι ο μόνος τρόπος για να σωθούν η φύση και τα άγρια ζώα, απαραίτητα για την ύπαρξη ζωής, είναι να λιγοστέψουν οι άνθρωποι. Σε δήλωσή του πριν από λίγες μέρες, αναφέρει: «Δεν ξέρω ούτε ένα πρόβλημα στον κόσμο που δεν θα μπορούσε να λυθεί εάν αφορούσε λιγότερους ανθρώπους και, αντίθετα, που θα ήταν πολύ δύσκολο να λυθεί εάν αφορούσε πολλούς». Το trust, του οποίου είναι πλέον επίτιμος πρόεδρος, φέρει τον τίτλο Ιδρυμα Βέλτιστου Πληθυσμού, ιδρύθηκε το 1991 στη Βρετανία, και έχει βασικό του σύνθημα το «Σταματήστε στα δύο», ενθαρρύνοντας έτσι τους ανθρώπους να μην κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά. Οσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερο φαγητό θα πρέπει να τρώμε, τόσο περισσότερα ρούχα θα πρέπει να φοράμε, τόσο περισσότερα καύσιμα θα πρέπει να καίμε, τόσο περισσότερο χώρο θα πρέπει να καταλαμβάνουμε για να κτίζουμε τα σπίτια, τα σχολεία, τα γραφεία και τα εργοστάσιά μας, τόσο θα δυσκολεύεται η ζωή μας, θα καταστρέφεται το περιβάλλον, θα λιγοστεύει το φαγητό, θα... Αυτές είναι οι γενικές γραμμές της «θεωρίας Ατένμπορο», όπως τις υποστηρίζει ένθερμα εδώ και μισό αιώνα περίπου, που γυρίζει τον κόσμο όλον, κάνοντας συγκλονιστικά, πράγματι, ντοκιμαντέρ για τη φύση. Με τις απόψεις του, βεβαίως, δεν συμφωνούν, αλλά και αντιδρούν πολύ έντονα μερικές φορές, πολλοί, κυρίως από την Εκκλησία.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=35410
Σημ.axinosp:Με την μεγάλη υπογενητικότητα στηνΕλλάδα ο Ατένμπορο θα είχε πολλούς συμμάχους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: