Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Yahoo: Εκατοντάδες απολύσεις προ των πυλών


Εκατοντάδες απολύσεις ετοιμάζει η Yahoo, στο πλαίσιο της μείωσης του λειτουργικού κόστους, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters και της εφημερίδας New York Times.Οι ανακοινώσεις αναμένονται ακόμη και την επόμενη εβδομάδα μαζί με τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου. Σημειώνεται ότι για το πρώτο τρίμηνο του 2009, η εταιρεία αναμένει μείωση των πωλήσεων κατά 16% στα 1,53 δισ. δολάρια.
Η Yahoo, είχε προβεί σε απολύσεις και τον Δεκέμβριο. Στα τέλη του 2008 απασχολούσε περίπου 13.600 εργαζόμενους, 1.600 λιγότερους από ό,τι το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Σημ.axinosp:Φαντάσου να είχε και ζημίες πόσους θα απέλυε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: