Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Αυστραλία: 60.000 κόσμος στα εγκαίνια εστιατορίου με σουβλάκια


Τόσο εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη που όταν πριν από λίγες μέρες άνοιξε ένα νέο εμπορικό κέντρο με εστιατόρια souvlakihut, συγκεντρώθηκαν 60.000 άνθρωποι, γεγονός που προβλήθηκε από τον τοπικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του και το έκτο souvlakihut στην πολιτεία του Κουϊνσλαντ και μάλιστα το πρώτο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Η επιχείρηση των ομογενών Γιάννη και Βασίλη Φωτιάδη που ξεκίνησαν από τη Μελβούρνη με στόχο να βάλουν το σουβλάκι στο πιάτο όλων είναι σίγουρο ότι τα πάει πολύ καλά σε όλη την Αυστραλία.

«Όταν ξεκινήσαμε, πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, έπρεπε να γνωρίσουμε το σουβλάκι ως γεύση στον κόσμο. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, ήταν άγνωστο. Οι κάτοικοι της περιοχής δοκίμαζαν σουβλάκι μία φορά τον χρόνο στο ελληνικό πανηγύρι της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν τη γεύση χάρη στα εστιατόρια του souvlakihut, έξι συνολικά στον αριθμό τους» λέει ο κ. Φιλίππου που έφυγε από την Μελβούρνη προκειμένου να «πάει» το souvlakihut του Κουϊνσλαντ. Σε όλη την Αυστραλία η souvlakihut διαθέτει πλέον δεκάδες εστιατόρια.

Όπως λέει ο κ. Φιλίππου, τώρα πια οι διαχειριστές πολλών εμπορικών κέντρων που βρίσκονται υπό κατασκευή στην περιοχή και σε ολόκληρη την πολιτεία του Κουϊνσλαντ ζητούν από το souvlakihut να «μπει» στον κατάλογο των εστιατορίων που στεγάζουν.

Τα επιχειρηματικά σχέδια του souvlakihut είναι ενδεικτικά της -μέχρι στιγμής- μεγάλης του επιτυχίας. «Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια σχεδιάζουμε το άνοιγμα 80 συνολικά εστιατορίων souvlakihut σε κάθε γωνιά της πολιτείας», λέει ο κ. Χάρης Φιλίππου που έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι η επιχειρηματική επιτυχία των ομογενειακών εστιατορίων είναι εξασφαλισμένη πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: