Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Εκτέλεσαν ερωτευμένους στο Αφγανιστάν

Ένας άνδρας και μία γυναίκα που το είχαν σκάσει από τα σπίτια τους για να παντρευτούν, εκτελέσθηκαν δημόσια στο νοτιο-δυτικό Αφγανιστάν, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Νιμρόζ ο οποίος απέδωσε το διπλό αυτό έγκλημα στους φανατικούς ισλαμιστές Ταλιμπάν.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το νεαρό ζευγάρι τουφεκίστηκε έξω από ένα τζαμί της επαρχίας αυτής και χαρακτήρισε το τραγικό συμβάν "προσβολή κατά του Ισλάμ".

Ο νεαρός άνδρας και η αγαπημένη του, "ήσαν ενήλικες και ανύπαντροι, ήσαν ερωτευμένοι και ήθελαν να παντρευτούν, γι' αυτό έφυγαν από τις οικογένειές τους που δεν ενέκριναν αυτή την ένωση", είπε ο Γουλάμ Νταστατζίρ Αζαντ.

"Τρεις μουλάδες Ταλιμπάν τους οδήγησαν στο τζαμί του χωριού Χας Ροντ, εξέδωσαν μία φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) που απαιτούσε την εκτέλεσή τους και τουφεκίστηκαν έξω από τον ναό", πρόσθεσε.

Ο κυβερνήτης δεν απέκλεισε την πιθανότητα οι οικογένειες των δύο νέων να σχετίζονται με τους Ταλιμπάν.

Στο Αφγανιστάν, όπως και στο γειτονικό Πακιστάν, τα "εγκλήματα τιμής" είναι συνηθισμένο φαινόμενο και ενίοτε διαπράττονται με θύματα νεαρές γυναίκες που αρνούνται να παντρευτούν άνδρα επιλεγμένο από τους γονείς τους.

Σημ.axinosp:Ελπίζω οι γονείς των δύο νέων να είναι χαρούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: