Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Λέσχη Μπίλντερμπερκ και ΚΚΕ

Διαδήλωση μπροστά στον Αστέρα Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής μέλη του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Θανάση Παφίλη. Σημειώνεται ότι στον Αστέρα πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του κατήγγειλε τα «αστικά ΜΜΕ» για το γεγονός ότι δεν πρόβαλαν την κινητοποίηση.
«Το γεγονός ότι εξαφανίστηκε από τα αστικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δείχνει από μόνο του τη σημασία της συγκεκριμένης κινητοποίησης. Η πάλη κατά του ιμπεριαλισμού πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο αποφασιστικά και να είναι πολύμορφη» τονίζει.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1014274
509 και Μπίλντερμπεργκ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ «το επόμενο βήμα για να φτάσει στον πάτο είναι να ζητήσει τη νεκρανάσταση των νόμων 509 και 375 (νόμοι «περί ασφάλειας του κράτους» που εφαρμόστηκαν για διώξεις αριστερών). Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του, ανάμεσα στα άλλα και τι σπουδάζουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ». Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ απευθύνεται και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που, όπως λέει, πρέπει να ξέρει ότι «το ΚΚΕ δεν φοβάται ούτε ανακριτές, ούτε Εφορίες ούτε φυσικά και τον Πάγκαλο».
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=43978&ref=search
...Η έκπληξη ήταν ότι περίπου 1/3 των αμερικανών ισχυρών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων δεν προσήλθαν, προφασιζόμενοι λόγους ασφαλείας, παρ΄ ότι τα μέτρα στη Βουλιαγμένη ήταν και χθες δρακόντεια.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=268289&ct=32&dt=16/05/2009
Ο Βρετανός κωμικός, Charlie Skelton, επισκέφθηκε την Αθήνα προκειμένου να καλύψει τη συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στην Αθήνα, για λογαριασμό της εφημερίδας Guardian. Μιλώντας στο infowars.com, καταγγέλλει τη στάση Ελλήνων αστυνομικών οι οποίοι των προπηλάκισαν.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/05/blog-post_6853.html
Σημ.axinosp:Λέσχη Μπίλντερμπερκ η χαρά των θεωριών συνωμοσίας και των απανταχού χριστιανο-φασιστο-φονταμενταλιστών .
Ακόμα μία φορά τα ελληνικά ακροδεξιά και όχι μόνο ΜΜΕ - Blog έδωσαν συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και ρωτούσαν που είναι ο Συριζα και οι κουκουλοφόροι αναρχικοί !!
Βέβαια ξεχνάμε ότι μια μέρα πριν το ΚΚΕ κατηγορούσε τον Πάγκαλο σαν ομιλητή της Μπίλντερμπερκ και ώ του θαύματος κάνουν διαδήλωση έξω από τον Αστέρα μαζί με ένα κωμικό τον Charlie Skelton της Guardian .
Βέβαια κανείς από δαύτους δεν μας εξηγεί πως η Λέσχη Μπίλντερμπερκ δεν έχει λεφτά για να κάνει την μάζωξη της και παίρνει χορηγία από τον ΟΤΕ και την Εθνική Τράπεζα και το 1/3 των Αμερικανών ισχυρών οικονομικών και πολιτικών παραγόντων δεν προσήλθε που σημαίνει είτε δεν την θεωρούν σοβαρή υπόθεση πια , είτε δεν τους περίσσευαν τα φράγκα να έλθουν και επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας !!
Η πραγματικότητα μου φαίνεται πιο απλή δηλαδή ότι το ΚΚΕ στριμώχνεται στη γωνία για το σκάνδαλο του Γερμανού από Παγκαλο Κρατζαφέρη Τσίπρα και κάτι έπρεπε να κάνει για ξεγλιστρήσει .
Οι απειλές του ΚΚΕ για μηνύσεις δεν ισχύουν γιατί το ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν μηνύσεις σε Βουλευτές απλά είναι ακόμα ένα πυροτέχνημα .
Φυσικά θα δούμε στο μέλλον χειρότερες αντιδράσεις του ΚΚΕ σε ανθρώπους σαν τον Αλεξάκη του Συριζα που τους έχει καταγγείλει ότι το σπίτι του λαού στον Περισσό έγινε και με λεφτά του Αγίου Όρους !!

2 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Πούστηδες και παλικάρια, γίνανε μαλλιά-κουβάρια...

Ανώνυμος είπε...

Καλός τσατσος είσαι και εσυ...

Συνεχισε να ξερογλύφεσαι με το Zeitgeist των "Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων" καρμιρη ...