Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Οι φίλοι του Τίμοθι Γκάιτνερ και του Γιωργάκη

Οι σχέσεις που ανέπτυξε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ, με τους ισχυρούς παράγοντες της Γουόλ Στριτ κατά την πενταετή θητεία του ως προέδρου της κεντρικής τράπεζας της Νέας Υόρκης, ήταν αρκετά στενές.
Τα γεύματα που είχε με στελέχη των Citigroup, GoldmaSachs και MorgaStanley στο ξενοδοχείο Four Seasons όπως και οι επισκέψεις του στις οικίες διευθυνόντων συμβούλων επενδυτικών τραπεζών, προβληματίζουν ως προς το εάν ξεπερνούν τα όρια των συνηθισμένων επαφών ενός υψηλού αξιωματούχου με παράγοντες του χρηματοπιστωτικού συστήματος της μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου.
Πολλοί σήμερα θέτουν ευθέως ηθικό ζήτημα γι' αυτές τις σχέσεις.
Δεν είναι άσχετο ότι η πολιτική του κ. Γκάιτνερ «συσχετίζει το καλό της Γουόλ Στριτ με το καλό της υπόλοιπης χώρας», αναφέρει ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζότζεφ Στίγκιλιτζ.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyagor_100008_10/05/2009_314105
Σημ.axinosp:Πω , πω αγρίεψε και καρφώνει ο Στίγκιλιτζ ο γκουρού των οικονομικών και Nομπελίστας τον Γκάιτνερ .
Βλέπεις πιστεύει ότι ο Ομπάμα θα τον αλλάξει και θα βάλει αυτόν στη θέση του,
μιας και οι απόψεις του για την Οικονομία είναι πιο προοδευτικές τρομάρα του !
Λες και ο Ομπάμα είναι η αθώα περιστερά καθώς δεν άφησε για την προεκλογική του εκστρατεία Τραπεζίτη για Τραπεζίτη που να μην του τα “πάρει” με πρώτο και καλύτερο το μεγάλο αρπακτικό τον Σόρος .
Παλαιότερα στο Blog μας δημοσιεύσαμε τις θέσεις του Στίγκιλιτζ που έλεγαν με λίγα λόγια , ότι η Αμερικάνικη Κυβέρνηση πρέπει να μην επιδοτεί τις Τράπεζες και να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους και η φύση με τον καπιταλισμό θα δώσουν λύση ως δια μαγείας στο τραπεζικό σύστημα !!
Φυσικά ο καθένας ειδήμων ή μη μπορεί να πει την γνώμη του ή την παπαριά του και να μην τρέχει τίποτα , αλλά σαν σύμβουλος του δικού μας του Γιωργάκη του γνωστού βιρτουόζου της Πολιτικής και του ποδηλάτου (!!) που όλος τυχαία η Ομάδα του Στίγκιλιτζ έκανε σεμινάρια γιατί δεν τα έπαιρνε τα γράμματα ο δικός μας ο Γιωργάκης στην Νέα Υόρκη αρχίζει να μας ενδιαφέρει τα μέγιστα .
Αν βάλεις και την Πράσινη Οικονομία με ή χωρίς πράσινα άλογα που προωθείται από τους Πασόκους και ώ τι σύμπτωση και τους Οικολόγους Πράσινους του Καφετζόπουλου κολλητού του Γιωργάκη που τα γκάλοπ τους φέρνουν στο 5,5 %, δένει το γλυκό !!
Σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Οικολόγων –Πράσινων θα θελήσουν να κάνουν όλους τους άνεργους που προέρχονται από τον χώρο της Βιομηχανίας και των Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών τα πειραματόζωα της Πράσινης Οικονομίας .
Δεν θα αφήσουν κεραμίδι για κεραμίδι που να μην το αντικαταστήσουν με φωτοβολταϊκά και ότι χωράφι ακαλλιέργητο στην επαρχία θα το φυτέψουν με αγριαγκινάρες για βιοκαύσιμα .
Βέβαια για να πάνε οι άνεργοι στην επαρχία δεν θα χρησιμοποιήσουν τις μεθόδους του Πόλ-Πότ αλλά την ανέχεια και τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. για Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας .
Τώρα το που θα βρουν τα λεφτά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αν θα αφήσουν οι Τραπεζίτες να χαθούν κεφάλαια που προορίζονται για τις χειμαζόμενες Τράπεζές τους είναι άλλο θέμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: