Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Άδειασε το κτίριο της κομισιόν αφού πλημμύρισε

Εκκενώθηκε το κτίριο της Κομισιόν λόγω πλημμύρας που προκλήθηκε από τις ζημιές που είχε υποστεί το σύστημα υδροδότησης μετά από την πρόσφατη πυρκαγιά...

Την ώρα που χτύπησε ο συναγερμός για να εκκενωθεί το κτίριο, έδινε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο Χοακίν Αλμούνια.
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_6586.html

Σημ.axinosp:Καλέ κρίμα , πω πω στεναχωρήθηκα τώρα !! Εγώ πάντως διαφωνώ με μιά φίλη που με πήρε περιχαρής και μου είπε όλο γέλια " Επιτέλους κάηκε το Μπουρδέλο " δηλαδή τώρα τι θα τους κάνουμε τους ευρωβουλετές των κομμάτων που θα πήγαιναν με φόρα ,τρόπος του λέγειν , να αλώσουν τις Βρυξέλλες απαιτώντας περισσότερο ψείρισμα του κώλου της μαιμούς , δηλαδή αυτό που κάνουν για τέσσερα χρόνια όλοι οι ευρωπαίοι συνάδελφοι τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: