Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Υπό άμεσο κίνδυνο ο αρκτικός παγετώνας


Άμεσο κίνδυνο διατρέχουν οι παγετώνες της αρκτικής ηπείρου σύμφωνα με τον καθηγητή Peter Wadhams του πανεπιστημίου του Cambridge.
Κατά τον Wadhams, ο πάγος είναι πλέον τόσο λεπτός, ώστε είναι θέμα δεκαετίας η τήξη του.
Όπως ανέφερε, ο πάγος θα γίνει εποχιακός (θα σχηματίζεται μόνο κατά τις χειμερινές περιόδους).
«Μέχρι το 2013 θα έχει μειωθεί σημαντικά η έκταση που βλέπουμε κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Μέχρι το 2020, μόνο μία περιοχή θα παραμένει παγωμένη και κατά το καλοκαίρι».
www.blue-planet.gr
Σημ.axinosp:Με το λειώσιμο των πάγων το πρώτο που θα επηρεαστεί είναι το ρεύμα του Kόλπου(Gulf Stream) , γιατί θα αλοιωθεί η αλατότητα του νερού στο συγκεκριμένο ρεύμα .
Στο συγκεκριμένο ρεύμα του Κόλπου υπάρχει μια συνεχή κίνηση των νερών απο τη τροπική ζώνη στο Βορά στο ύψος της Νέας Υόρκης ,της Αγγλίας , Γερμανία κλπ.
Έτσι με την αλλοίωση της αλατότητας θα μειωθεί η ταχύτητα του ρεύματος του Κόλπου που σαν αποτέλεσμα θα έχει πιό βαρείς χειμώνες , μέχρι την επανεμφάνιση της εποχής των παγετώνων .
Δεν τα λέω εγώ οι Επιστήμονες που ασχολούνται με το φαινόμενο του Θερμοκηπίου τα λένε .
Όπως βλέπετε και στο διάγραμμα η Μεσόγειος και τα κράτη που την απαρτίζουν μαζί με την Ελλάδα δεν παθαίνει τίποτα !!
Να πω ότι με χαλάει που θα παγώσουν οι Αμερικάνοι και οι Εγγλέζοι παλιόπουστες , καπιτάλες , ιμπεριαλιστές , φονιάδες των λαών κλπ. θα πω ψέματα , επομένως έχω δύο επιλογές ή δεν κάνω τίποτα για το φαινόμενο του Θερμοκηπίου και η μαλακία των Αγγλοσαξώνων θα κάνει το θαύμα της , ή βοηθάω παντοιοτρόπως να επιταχυνθεί το φαινόμενο αυτό . Και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένος θα βγει ο πλανήτης !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αχινέ μι λές Παπαρίες. το ρευμα του κόλπου δεν προκειται να εξασθενήσει σε βαθμο που να "παγωσει" η Δ.Ευρωπη.