Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ καταγγέλλει η Αλ. Παπαρήγα


Προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ σκέφτονται να ετοιμάσουν πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι, δήλωσε σήμερα η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην εταιρία «Λαβιφάρμ».

Η κα Παπαρήγα δήλωσε σχετικά:

«Επειδή διαθέτουμε καλούς φίλους, αλλά υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι και σε πολιτικούς χώρους και σε δημοσιογραφικούς, έντιμοι οι οποίοι βεβαίως δεν είναι κομμουνιστές, αλλά δεν αντέχουν τις βρώμικες εκστρατείες, έχουμε την πληροφορία ότι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι προσπαθούν και σκέφτονται να ετοιμάσουν μια προβοκάτσια τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές εναντίον του ΚΚΕ, με την ελπίδα να κόψουν 1% σε ποσοστό από το ΚΚΕ. Ψηφοφόρους, που για πρώτη φορά θέλουν να ψηφίσουν το Κόμμα. Μολών λαβέ, λοιπόν».

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι «εμείς δεν μπορούμε να ματαιώσουμε την προβοκάτσια. Άμα θέλουν, να την κάνουν. Τους δηλώνουμε ότι θα το πληρώσουν ακριβά και εκείνο που θα μας προσφέρουν είναι τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι του Κόμματος, να κάνουν την μέρα, νύχτα, να τρέξουν ακόμα πιο πολύ από όσο τρέχουν, ούτως ώστε να μην υπάρχει καμιά ζημιά για το Κόμμα. Μολών λαβέ».

Στην ερώτηση αν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζουν την προβοκάτσια, η κα Παπαρήγα απάντησε: «Λες να μην το ξέρω; Γιατί το λέω; Έχουμε πει τίποτα που δεν ισχύει; Γιατί να τους καταδώσω; Μήπως πρέπει να έρθει και ο εισαγγελέας να μου πάρει δήλωση για αυτό;».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/05/2009_281935

Σημ.axinosp:Λύκος-Λύκος (!!) φώναξε πάλι το ΚΚΕ με την Αλέκα .Τόσα χρόνια που θυμάμαι το ΚΚΕ παραμονές των εκλογών μιλάει για προβοκάτσιες και συνωμοσίες του μεγάλου κεφαλαίου ενάντια στο κόμμα . Ο λόγος βέβαια της κίνησης είναι απλός . Δεν τολμάει κανείς να πει έστω μία κουβέντα κριτικής στο κόμμα γιατί απλά θα επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη του προβοκάτορα πάνω από το κεφάλι του και δεύτερον τρέχουν τα κνιτάκια τρελαμένα να μαζέψουν κανένα παραπάνω ψηφουλάκι για να σώσουν το κόμμα από εκλογική συντριβή . Βέβαια η συνεχής επίκληση για λύκο (προβοκάτσια) τις περισσότερες φορές δεν πιάνει αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί απλά θα πουν μετά , για το εκλογικό αποτέλεσμα , ότι η προβοκάτσια εμπόδισε το κόμμα να πάει καλύτερα στις εκλογές !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: