Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Αιχμή Γιώργου για «Mall» και πολυκαταστήματα

Με στόχο να εκφράσει τη στήριξή του στη μικρομεσαία επιχείρηση, που τη χαρακτήρισε πυλώνα της οικονομίας, και η οποία, όπως είπε, «βουλιάζει με ευθύνη της κυβέρνησης και προς όφελος των Mall και των πολυκαταστημάτων», ο Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε χθες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα της Νέας Ιωνίας και του Αμαρουσίου.

Ο Γ. Παπανδρέου στη χθεσινή περιοδεία του στο Μαρούσι
Εκεί συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους των Εμπορικού Συλλόγου, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και τοπικών φορέων των δύο περιοχών, καθώς και με εργαζόμενους.

«Ενώ η μικρομεσαία επιχείρηση βουλιάζει, η κυβέρνηση δίνει λεφτά στις τράπεζες και το Ταμείο Εγγυοδοσίας δεν βοηθάει τους πολλούς που έχουν ανάγκη», είπε και τόνισε: «Ο τζίρος της μικρομεσαίας επιχείρησης πέφτει από τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος, οι ακάλυπτες επιταγές πολλαπλασιάζονται, η άναρχη ανάπτυξη των mall και των πολυκαταστημάτων χτυπά τη μικρομεσαία επιχείρηση και η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στην κατάρρευση το ασφαλιστικό τους ταμείο».

Απόψε ο Γ. Παπανδρέου απόψε μιλάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με θέμα την κοινωνική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα, την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης. Παράλληλα, κορυφαία στελέχη θα μιλήσουν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις όπως ο Β. Βενιζέλος στον Βόλο και ο Απ. Κακλαμάνης στην Τρίπολη
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=49330
Σημ.axinosp:Μου αρέσει που οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ παραμονές των εκλογών φοράνε το "ζιβάγκο" όπως παλιά και υπόσχονται να τα βάλουν με τα μεγάλα συμφέροντα και τις πολυεθνικές . Το ίδιο κόλπο τόσα χρόνια νισάφι ρε παιδιά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: