Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Βρετανία: Φόβοι για ντόμινο πτωχεύσεων των σιδηροδρομικών εταιρειών


Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης πρέπει να καταρτίσει η βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να διασώσει τους παρόχους σιδηροδρομικών υπηρεσιών που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, προειδοποιεί διακομματική επιτροπή βουλευτών της Βρετανίας με σημερινή της έκθεση.

Πολλοί από τους εν λόγω παρόχους έχουν συνάψει συμφωνίες franchising οι οποίες αποφέρουν ήδη πολύ μικρότερα κέρδη από τα αναμενόμενα και είναι πιθανό ότι μεγάλο ποσοστό αυτών θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία, προειδοποιεί η επιτροπή PAC (Commons Public Accounts Committee).

Οι συμβάσεις δικαιοχρησίας που υπογράφηκαν μεταξύ των παρόχων και του Υπουργείου Μεταφορών το διάστημα 2005-2007 βασίζονταν σε προβλέψεις για αύξηση του αριθμού των επιβατών και των εσόδων τα προσεχή έτη. Ωστόσο, μετά την είσοδο της Βρετανίας σε τροχιά ύφεσης, τα σενάρια αυτά μοιάζουν για την πλειονότητα των παρόχων υπεραισιόδοξα.


Παρά τη σφοδρή μεταβολή των οικονομικών συνθηκών, η επιτροπή PAC δήλωσε ότι τα συμβαλλόμενα μέρη δεν έχουν δυνατότητα τροποποίησης των όρων, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την παρέμβαση της βρετανικής κυβέρνησης για αποτροπή αλυσιδωτών πτωχεύσεων στον κλάδο.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/19/1665765.htm
Σημ.axinosp:Η επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας βασίστηκε εν μέρει στον σιδηρόδρομο ,τώρα πάει και αυτός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: