Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αγορά ομολόγων 29 Μαρτίου 2010

.....Όσον αφορά στη μακροτεχνική ανάλυση, η συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρώπη δεν απέδωσε κάτι στη χώρα μας μέχρι στιγμής, καθώς η Ελλάδα αναγκάστηκε να προσφέρει τη Δευτέρα 5 φορές μεγαλύτερο premium απ’ ότι η Ισπανία προκειμένου να δανειστεί με ορίζοντα 7 ετών, ενώ το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου της αυξήθηκε στο 6,32%, το οποίο είναι εξαιρετικά υψηλό.
 http://www.sofokleous10.gr/
.... Πάντως η περιορισμένη προσφορά προκάλεσε ένα «μούδιασμα» χθες στις αγορές καθώς παρατηρήθηκε αύξηση των spreads και υποχώρηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών το οποίο είχε ξεκινήσει την ημέρα με άνοδο του γενικού δείκτη.
Είναι ενδεικτικό πως το spread του 10ετούς ομολόγου ανέβηκε στις 313 μονάδες βάσης από 303 το απόγευμα της Παρασκευής.
http://www.imerisia.gr
....«Νομίζω πως είναι μεγάλο λάθος να πιστεύουμε ότι μερικές μέρες μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα καταρρεύσουν τα spreads. Αυτό εμείς δεν το περιμέναμε. Εμείς ξέρουμε ότι τα spreads θα έχουν σταδιακή αποκλιμάκωση και λίγο-πολύ θα έχουν μεγαλύτερη αποκλιμάκωση, μόλις η Ελλάδα περάσει τη δυσκολία του Απριλίου και του Μαΐου«, ανέφερε χαρακτηριστικά...
 http://www.naftemporiki.g
 Σημ.axinosp:Τελικά ισχύει ότι με την κολονοσκόπηση μετά από μερικές φορές αρχίσει να σου αρέσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: