Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η απόφαση που στραγγαλίζει την Ελλάδα : Καί Ε.Ε. καί ΔΝΤ !

Να πανικοβληθώ ??????????

«Ελεύθερα», μου ανταπάντησε ο Παπανδρέου χθές απο την ευρωσυμάζωξη!

Ελεεινό πακέτο δύο σε ένα, η χθεσινή απόφαση της ευρωσυμάζωξης, και στο βάθος Τρισέ για να σωθούν οι Τράπεζες και καθόλου το Ελληνικό κράτος…..
Πάει τέλειωσε συμπατριώτες δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, την θηλιά μας την περάσαν, και όποιος δέν το βλέπει οδεύει στον μονόδρομο της ηλιθιότητας και γυρισμό δέν έχει!

Ποιό είναι το πρόβλημα που στραγγαλίζει την Ελλάδα ?????

140% των Δημόσιων εσόδων πάνε για την εξυπηρέτηση των δανείων της!!!! (Δέν είναι δικά μου τα στοιχεία, της τράπεζας ελλάδας είναι…)
Οταν το 140 της εκατό των εσόδων σου, τα δίνεις (ενώ δέν τάχεις) για να εξυπηρετήσεις τα δάνειά σου, με ποιό αμέτρητο θράσσος θριαμβολογείς για την «σωτήριο» απόφαση της ευρωσυμάζωξης ?????

180 δις θα χρειαστούν, αυτά τα δύο χρόνια, για να εξυπηρετηθούν τα δάνεια της χώρας, και εσύ ως κυβέρνηση τί ακριβώς αποδέχεσαι θριαμβολογώντας ????

Να συνεχίζεις να δανείζεσαι (με χαμηλότοκα ή υψηλότοκα, τελικώς αδιάφορον)!!!!

Ποιά αναπτυξιακή πολιτική θα εφαρμόσετε, ρε ανεγκέφαλοι, όταν δέν αντιμετωπίζετε, πρώτα απ΄όλα και πάνω απ΄όλα, τον βρόγχο του δανεισμού της χώρας ????

Οταν μιά χώρα είναι δεδομένο, μέσα απο τα στοιχεία που διαθέτει, ότι αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη της, τότε η Εθνική της κυβέρνηση οφείλει να επαναδιαπραγματευθεί το εξωτερικό της χρέος, και άν χρειαστεί να αποχωρήσει απο την ευρωζώνη, επαναφέροντας το εθνικό της νόμισμα για να μπορέσει να ασκήσει εθνική και νομισματική πολιτική τέτοια, με μοναδικό στόχο τον επαναπροσδιορισμό και την ανασύσταση μιάς εθνικής παραγωγής.

Είναι μονόδρομος αυτή η πολιτική, γιατί δέν περισσεύει «ούτε σάλιο» για να προβείς σε ανασύσταση της παραγωγικότητάς σου.

Και άν χρειαστεί, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο, να προβείς σε δανεισμό, δέν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεις να δανείζεσαι απο τους Δυτικογδάρτες με 8% για 5 χρόνια, όταν υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που δανείζουν με 3% για 15 χρόνια!!!! (Η Κίνα, μέσω έργων που ανέλαβε δάνεισε με τέτοιους όρους την Σερβία και την Μολδαβία…..)

Αντί γι αυτό, ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του πανηγυρίζουν την απόφαση της Ευρωζώνης, η οποία απόφαση λέει ρητώς και κατηγορηματικώς ότι ΜΟΝΟ εφόσον υπάρξει πρόβλημα χρεωκοπίας και η Ελλάδα ΔΕΝ θα μπορεί να δανειστεί, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα πάρει τα διμερή κεφαλαιάκια της με ένα ΔΝΤ καπάκι για δώρο!!!

Τα δέ δάνεια αυτά (τα διμερή της ΕΕ) θα προσφερθούν σε τιμές αγοράς και όχι με επιδοτούμενο επιτόκιο!!!! Δηλαδή, πάνω που ιδρώσανε για να κρύψουν τους τοκογλύφους μας, τώρα έρχονται να τους βάλουν το όνομα της δοξασμένης νεοφιλελεύθερης Ευρώπης!!!

Και έρχεται ο Παπανδρέου να θριαμβολογήσει και απο πάνω, λέγοντας ότι «τώρα δικαιώνονται οι θυσίες του λαού»????????

Ας το πάρουμε απόφαση :

Η κυβέρνηση αδυνατεί να προτάξει το συμφέρον του ελληνικού λαού που βρίσκεται απέναντι απο τα συμφέροντα των «αγορών», των τραπεζών και των ισχυρών λαών της Ευρώπης.

Η κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για να μετατρέψει την χώρα σε αποικία του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου, δέστε τις αναπτυξιακές δήθεν κινήσεις της και θα το καταλάβετε πολύ καλύτερα απο όσο σας το λέω εγώ……

Και μόνο ότι τελικά έσκυψε το κεφάλι στην διπλή επιτήρηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ, είναι αρκετό απο μόνο του για να καταλάβει κανείς ότι αυτοί οι «πατριώτες», που επικαλούνται τον πατριωτισμό των φουκαράδων Ελλήνων, μόνο πατριώτες δέν είναι!
Τόσο απλά!
http://papaioannou.wordpress.com
Σημ.axinosp:Δεν χρειάζεται να πουλήσουν τα νησιά σε Γερμανούς για να ξωφλήσουν τα χρέη , αλλά μέσα από την "πράσινα άλογα ανάπτυξη" να δώσουν σε νεφελώδεις πολυεθνικές εταιρείες το δικαίωμα να εποικήσουν κάποια νησιά, όπως δήλωσε ο ίδιος ο GAP στην συνέντευξη με την Μέρκελ, που οι "αγορές" θέλουν , καταλύοντας την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Νύχτα θα φύγετε Παλιόπουστες,  αν προλάβετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: