Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Μαρτίν Ομπρί: "Με αυτό που έκανε στην Ελλάδα η Ευρώπη θα χαθεί από το ραντάρ της Ιστορίας"!

Η ηγέτις του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μαρτίν Ομπρί στηλίτευσε την απουσία "αλληλέγγυας" ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, εκτιμώντας ότι "η Ευρώπη θα χαθεί σύντομα από τα ραντάρ της Ιστορίας εάν συνεχίσει να λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο".

"Το να είναι κανείς Ευρωπαίος θα απαιτούσε βοήθεια προς την Ελλάδα με τη δημιουργία ενός ταμείου και με ευρωπαϊκά δάνεια και όχι διμερή δάνεια και δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου", τόνισε η Ομπρί.

Σύμφωνα με την ηγέτιδα του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, "θα έπρεπε να δοθεί βοήθεια στην Ελλάδα όχι μόνο γιατί είναι η γη στην οποία γεννήθηκε ο ευρωπαϊκός ουμανιστικός πολιτισμός", αλλά "επίσης γιατί πίσω από τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας υπάρχει μια επίθεση κατά του ευρώ και της Ευρώπης".

"Θα μπορούσε" να δοθεί η βοήθεια αυτή με βάση τις συνθήκες, "αυτό θα σήμαινε αλληλέγγυα Ευρώπη", πρόσθεσε.

"Η στιγμή είναι σημαντική. Η Ευρώπη θα χαθεί σύντομα από τα ραντάρ της Ιστορίας εάν συνεχίσει να λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο", τόνισε.

Σύμφωνα με την Ομπρί, είναι απολύτως ανησυχητικό το γεγονός ότι η Γερμανία και η Γαλλία, που υπήρξαν πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής οικοδόμησης, δεν έχουν καταλάβει αυτήν την πρόκληση.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Πολύ αργά κυρία Ομπρί οι φυγόκεντρες και αποσχιστικές τάσεις και διαθέσεις του κόσμου από την Ευρωπαϊκή Ένωσης σας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Μέρος της μεγάλης ευθύνης φέρει και η Γαλλία με το Σοσιαλιστικό της κόμμα που ενώ είχε την δύναμη, όταν ήταν στην εξουσία μαζί με του σοσιαλδημοκράτες του Σρέντερ, παρέδωσαν τους λαούς της Ευρώπης στα νύχια των Τραπεζών. Μια Ευρώπη που αντί να παράγει αυτήν την εποχή Πολιτισμό, Τέχνες, Επιστήμες, Φιλοσοφία αυτά που παρήγαγαν για πρώτη φορά οι Ελληνες πρόγονοι μας , παράγει σύνθετα Τραπεζικά προιόντα , παράγει πείνα, δυστυχία, εξαθλίωση, καταστολή!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η θείτσα...
Αλλά πολύ σωστόοοοοοτερος εσύ!