Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακή Ταχυδακτυλουργική

Μία μία οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 2009. Και ως εκ θαύματος όλες φοράνε το σκοροφαγωμένο σακάκι του σκρούτζ, όταν πάει ο ντόναλντ να του ζητήσει δανεικά. Μετά λοιπόν τη Eurobank και τη εξουθενωτική φορολόγισή της με 6% για το 2009, σειρά έχει η MIG που με δάκρυα χαράς ανακοινώνει ετήσια καθαρή ζημιά 85,5εκ ευρώ. Φυσικά λόγω της Ολυμπιακής διότι τα καθαρά κέρδη χωρίς αυτήν έφτασαν τα 7,7εκ ευρώ. Η Ολυμπιακή λοιπόν είναι ο μικρός μπαλαντέρ που επιτρέπει στην εταιρία να μην πληρώσει σέντσι σε φόρους για τα κέρδη του 2009. Και να μεταφέρει τα κέρδη που θα προκύψουν από τη συγχώνευση της Ολυμπιακής κάπου στο μέλλον, όπου α) το φορολογικό καθεστώς θα είναι πιο ευνοικό ή/και β) το κλίμα θα είναι καλύτερο για υπερκέρδη. Το πιο εξωφρενικό πάντως δεν είναι πως οι εταιρίες τα κάνουν, είναι πως ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να τα κάνουν νόμιμα.

Αυγή, 31 Μάρτη 2010

http://techiechan.com/?p=267

Σημ.axinosp:Εκεί είναι τα λεφτά, γαμώ το Σοσιαλισμό σας , που μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια με τη φοροδιαφυγή και στρέφετε το κοσμάκη, να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιός κλέβει το κράτος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: