Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΔΔΗΧ: Αποκλείεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας μετά τη συμφωνία

Η συμφωνία των ηγετών της ευρωζώνης για πιθανή οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα αποκλείει τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ , Πέτρο Χριστοδούλου.

«Οι χθεσινές εξελίξεις είναι καλοδεχούμενες. Η αγορά αποκλείει χωρίς καθυστέρηση την πιθανότητα κινδύνου χρεοκοπίας», δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου. «Προεξοφλούμε θετική καμπύλη spread εν ευθέτω χρόνω», σημείωσε.

To spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχωρεί σήμερα μετά την απόφαση των ηγετών της ευρωζώνης να δημιουργήσει ένα δίκτυ ασφαλείας με μειοψηφική συνδρομή του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

Πηγή: Reuters
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1794850
Σημ.axinosp:Είδατε χαρά ο Χριστούλου, το τσουτσέκι της Goldman Sacks. Κάψαμε και το τελευταίο χαρτί για αναδιαπραγμάτευση χρέους. Από δώ και μπρός πλήρωνε ΜΑΛΑΚΑ ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ στον αιώνα τον άπαντα τους Τραπεζίτες με τα τοκοχρεολύσια τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: