Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η πτώχευση είναι τελικά η πιο απλή λύση;

...«Πρόκειται επομένως για ίδια κατάσταση με εκείνη που έζησε η αμερικανική οικονομία στη δεκαετία του ‘30. Δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει.

Η πτώχευση φαίνεται η πιο απλή λύση για την ελληνική κρίση, διότι το 70% των χρεών της η χώρα το οφείλει σε ξένους επενδυτές και κυρίως σε γαλλικές, ελβετικές, γερμανικές τράπεζες, αλλά και σε γαλλικές και ιταλικές ασφάλειες. Έτσι ο πειρασμός είναι μεγάλος να λυθεί το πρόβλημα με ματαίωση πληρωμών. Η γερμανική πολιτική δε αναγκάζει την Ελλάδα να δρομολογήσει μια τέτοια λύση.»

«Επειδή όμως στη Γερμανία το κράτος εγγυάται για το τραπεζικό σύστημα οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβά ή μάλλον ακριβότερα μια τέτοια λύση από ό,τι θα πλήρωναν για ένα δάνειο προς την Ελλάδα.»

«Η μόνη λογική ερμηνεία για την ακολουθούμενη γερμανική πολιτική είναι να εκτιμά η γερμανική κυβέρνηση ότι η Ελλάδα έτσι ή αλλιώς θα κηρύξει πτώχευση, άρα εξοικονομεί μια κίνηση οικονομικής στήριξης για να μην χάσει δυο φορές χρήματα.»

http://www.dw-world.de
Σημ.axinosp:Άντε GAP τελείωνε με τις μαλακίες , μετά το Πάσχα ρίξτους το κανόνι γιατί το τραβάει ο οργανισμός τους. Εκτός και αν δεν θέλεις να δυσαρεστήσεις, την Goldman Sacks και την JP Mοrgan μην χάσουν λεφτά, αν είναι έτσι μάλλον θα σκεφτώ άλλα πράγματα για το άτομο σου, που δεν θα σου αρέσουν να τα πώ εντάξει ;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα... "μάλλον θα σκεφτείς άλλα πράγματα για το άτομο του... :-Ρ"
Κάπως καθυστερημένη βρίσκω την ευγένεια σου με τον ΓΑΠ, το παιχνίδι του με τους Αμερικάνους είναι διαφανές από τότε που ήταν στο υπουργός Εξωτερικών;-)