Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

«Έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα η Ελβετία»

Η πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας, Doris Leuthard, δήλωσε χθες ότι η Ελβετία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΔΝΤ σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Le Temps» και «20minutes».

Σημειώνεται ότι η απόφαση της ελβετικής κυβέρνησης υπαγορεύεται και από την ανάγκη σταθεροποίησης του ευρώ, καθώς η διολίσθηση του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος έναντι του ελβετικού φράγκου προκαλεί προβλήματα στις ελβετικές εξαγωγές, δεδομένου ότι τα 2/3 του εμπορίου της Ελβετίας διεξάγεται με τις χώρες της ΕΕ.

Οι δηλώσεις της κ. Leuthard έγιναν πριν από τη χθεσινοβραδινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μηχανισμό βοήθειας προς την Ελλάδα.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1795087
Σημ.axinosp:Θα μας βοηθήσουν οι Ελβετοί με τα λεφτά των Ελλήνων φοροφυγάδων . Ρε δε πάτε να αρμέξετε καμιά αρσενική γελάδα με το στόμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: