Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ

Άρθρο της Ναυσικάς Κυριάκη

Μέλους του ιδρυτικού πυρήνα της ΕΝΑΚ (ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ)

Κέρκυρα 25/03/10

…οι Γερμανοί , που κυριαρχούσαν πάνω στους Ιταλούς, σαν να τους είχαν κατακτήσει, έλεγχαν ουσιαστικά την Ελλάδα. Κατά την συνήθειά τους σε κατεχόμενες χώρες, επέβαλαν κατοχική φορολογία, σε τέτοια κλίμακα που όχι μόνον απογύμνωναν την χώρα από τους πενιχρούς πόρους της μα και απειλούσαν να την ρίξουν στην χρεωκοπία. Τόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση, που ακόμα και ο Μουσολίνι συγκινήθηκε τόσο ώστε έκανε έκκληση στον Χίτλερ, χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα. Οι Γερμανοί ήταν εντελώς αδιάφοροι για το αν θα ζούσαν ή θα πέθαιναν οι Έλληνες. «Δεν μπορούμε να ανησυχούμε πολύ για το αν λιμοκτονούν οι Έλληνες» είπε ο Χέρμαν Γκέρινγκ. «Ίσως καλώς συμβαίνει αυτό, γιατί ορισμένα έθνη πρέπει να αποδεκατιστούν. Αλλά, ακόμα και αν δεν ήταν έτσι τίποτα δεν μπορεί να γίνει»…

(απόσπασμα από το βιβλίο του Ανδρέα Παπανδρέου, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Σήμερα δεν υπάρχει έστω ένας Μουσολίνι να συγκινηθεί για την οικονομική αφαίμαξη της χώρας μας. Υπάρχουν δυστυχώς οι απόγονοι του Χίτλερ και του Γκέρινγκ. Όπως βέβαια υπάρχουν και οι μνήμες της σθεναρής και τιμημένης Αντίστασης καθώς και οι απόγονοι εκείνων των αγωνιστών – λυτρωτών. Υπάρχει ακόμα και ο απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου, για να αναφερθεί και αυτός στο μέλλον, αν και εφόσον θα ήθελε, στα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίζονται ή που θα διαδραματιστούν στην πολύπαθη χώρα μας.

Η «ευδαιμονία και μακαριότητα» των Ελλήνων νέο-αστών φαίνεται να τελειώνει εδώ. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται να στρώσει το χαλί στους κάθε λογής τοκογλύφους. Το τέρας του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού χέρι – χέρι μαζί με την Γερμανικοφασιστοκρατούμενη Ευρώπη. Τα οικονομικά μέτρα προοιωνίζονται ακόμα πιο σκληρά, ακόμα πιο λαοκτόνα.

Χρέος του καθενός μας να τοποθετηθεί με συνέπεια και ταξική συνείδηση. Ας αντιληφτούν όσοι μασάνε ακόμα το χρυσωμένο χάπι του νεοαστού ότι πολύ σύντομα « ο βασιλιάς θα αποδειχθεί γυμνός». Τότε οι κάθε λογής πολιτικοί η κομματικοί «προστάτες» θα έχουν εξαφανιστεί. Ο Λαός δεν έχει τίποτα να χάσει, έχει μόνο να κερδίσει την αξιοπρέπεια του αρνούμενος την συμμετοχή του στο άδικο σύστημα φορολόγησης, στην ληστρική εφαρμογή των μέτρων τα οποία είναι πλέον βέβαιο ότι θα ζητηθεί επισήμως να επεκταθούν και στον ιδιωτικό τομέα. Ο Λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει την δύναμη του. Όλοι οι «σπουδαίοι» τραπεζίτες και εργολάβοι, είναι ανύπαρκτοι χωρίς την ανοχή του Λαού. Το Κεφάλαιο γιγαντώνεται γιατί σαν βρικόλακας ρουφάει το αίμα των εργαζομένων. Εάν οι εργαζόμενοι πάψουν να δίνουν το αίμα τους το Κεφάλαιο θα πεθάνει. Ενωμένος ο Λαός, είναι αυτό που τρέμουν περισσότερο απ’ όλα.
http://olympia.gr
Σημ.axinosp:Οι ξένοι είναι αυτοί που είναι και αυτό το πράγμα δεν αλλάζει, το νέο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που είναι ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: