Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μετά τις θριαμβολογίες, η στυγνή πραγματικότητα των αγορών

Τα spread ανέβηκαν και το χαρτί της MERKEL και του SARKOZI μάλλον για άλλη χρήση πάει. 
Από τον Trader
Όλες οι φασαρίες, οι μαγκιές, τα ταξίδια, οι άδειες δηλώσεις, ο ερασιτεχνισμός, η αμάθεια, ο εγωισμός. Να το αποτέλεσμα.
 
ΓΑΠ και με το χαρτί στο χέρι δανειζόμαστε με 310ΒΒ ψηλότερα από την Γερμάνια. Εσύ δεν έλεγες «θέλω να δανειστώ με τους ιδίους ορούς»? Μάλλον θα εννοούσες τις τράπεζες.  
 Αγαπητέ ΓΑΠ οι αγορές έχουν το δικό τους τυμπανιστή και ούτε εσύ και η παρέα σου, ούτε οι Ευρωπαίοι φίλοι σου ούτε τα αθλία ΜΜΕ μπορούν να τις κάνουν να αλλάξουν ρυθμό. Τα spread ανέβηκαν και το χαρτί της MERKEL και του SARKOZI μάλλον για άλλη χρήση πάει.
Στο τέλος οι αγορές σας λένε.
Κύριοι δεν έχετε αξιοπιστία με τον λαό διότι,  ότι και να λέτε μετρά εφαρμόζονται σωστά μονό όταν ο λαός έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Ένα δημοψήφισμα για τα μετρά θα τους έπειθε. Αλλά εσείς δεν τολμάτε ούτε να το σκεφτείτε. Γιατί ξέρετε τα αποτελέσματα. Η ειρωνεία είναι ότι το ξέρει και η αγορά. Θα συνεχίσουν τα spreads να είναι ψιλά ότι και να κάνετε. Δεν έχετε αξιοπιστία. Σήμερα το βιβλίο θα κλείσει μάλλον γύρω στα 308-312bb. Αυτό σημαίνει για την δική σας αναξιοπιστία θα πληρώσουμε 1.5 δις ευρώ παραπάνω στα επόμενα 10 χρόνια.  
Γιατί χρεώνετε στον κόσμο αυτό το κόστος για να κάθεστε εσείς στις καρέκλες σας; Στην θέση σας θα πήγαινα σπίτι.
 http://olympia.gr
 Σημ.axinosp:GAP GO HOME !!

1 σχόλιο:

christos milionis είπε...

Λαθος κανεις. Αυτα τα ομολογα ηταν 7ετους διαρκειας.το γερμανικο ειναι 2,65 μβ,ΑΡΑ δανειστηκαμε με 3,45μβ και ΟΧΙ ΜΕ 3,1μβ.