Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το 7ετές κοινοπρακτικό ομόλογο

Στα επίπεδα των mid-swaps συν 310 μονάδες βάσης (το οποίο μεταφράζεται σε συνολικό επιτόκιο 6%) παραμένει το guidance για το νέο 7ετές κοινοπρακτικό ομόλογο του ελληνικού δημοσίου (λήξεως 20 Απριλίου 2017) ενώ οι προσφορές έχουν ξεπεράσει τα 6 δισ. ευρώ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones Newswires.

Το βιβλίο προσφορών αναμένεται να κλείσει αργότερα σήμερα, με την απόδοση να διαμορφώνεται μεταξύ 6,01% και 6,02% έναντι 2,67% στα αντίστοιχα γερμανικά ομόλογα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο.

"Το βιβλίο έχει μεγάλη συμμετοχή με ποσοστό περίπου 65% των προσφορών να έρχονται από ιδρύματα του εξωτερικού και όχι ελληνικές τράπεζες", δήλωσε τραπεζίτης μιλώντας στο πρακτορείο. Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο βαθμός υπερκάλυψης θα φτάσει τις 2 με 2,5 φορές.

Για την έκδοση ορίστηκαν ως κύριοι ανάδοχοι τα εξής τραπεζικά ιδρύματα: Alpha Bank, Bank of America Merrill Lynch, Emporiki Bank, ING Groep NV και Societe Generale SA.

"Βρισκόμαστε τώρα στη διαδικασία του βιβλίου προσφορών και αναμένουμε για ένα μέγεθος της τάξης των 5 δισ. ευρώ", δήλωσε νωρίτερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Πέτρος Χριστοδούλου όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.....

..Από την πλευρά στελεχών του επιτελείου του ΥΠΟΙΚ, παρ΄όλα αυτά επιμένουν ότι αν και η εντολή για προετοιμασία της έκδοσης έχει δοθεί στον ΟΔΔΗΧ, εντούτοις ενδέχεται να μην υλοποιηθεί μέχρι τις 31/3.

Ο νέος γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ. Χριστοδούλου φέρεται πάντως από τους FT να διαβεβαιώνει ότι η νέα έκδοση είναι ήδη δρομολογημένη.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι τόσο από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών της Κομισιόν όσο και από την ΕΚΤ, θεωρούν ότι τα τρέχοντα επίπεδα των spreads "είναι τα πρέποντα για το ελληνικό δημόσιο...".

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται ευθέως είναι τι άλλαξε από την ημέρα που ο πρωθυπουργός απειλώντας με την προσφυγή στο ΔΝΤ επέμενε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να δανείζεται με τα επίπεδα επιτοκίων των τελευταίων εβδομάδων...

Οικονομικοί κύκλοι στην Αθήνα παρατηρούσαν χθες ότι η Κυβέρνηση παρά την... φασαρία που προκάλεσε στην Ε.Ε., τελικά επιστρέφει εκεί από όπου άρχισε, δηλαδή σε δανεισμό με όρους αγοράς....

http://www.capital.gr/News.asp?id=934834

Σημ.axinosp:Το μπάχαλο γίνεται αυτή την στιγμή μεταξύ ΥΠΟΙΚ και ΟΔΔΗΧ και ο GAP δεν ακούγεται πουθενά πληροφορίες λένε ότι πήγε μάλλον για γουβαρλάκια στην μαμά του. Δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις του Πεταλωτή στις 15/03/2010 "Με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο δεν ξαναδανειζόμαστε"και έπεται συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: