Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Δήλωση-βόμβα από τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας.

Ο Εγκεμέν Μπαγίς δήλωσε, σύμφωνα με την International Herald Tribune, πως “ένας από τους λόγους της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι η προσπάθειά της να ανταγωνιστεί την Τουρκία σε όρους εξοπλιστικών δαπανών. Ακόμα και οι χώρες που προσπαθούν να βοηθήσουν την Ελλάδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προτείνουν να της πουλήσουν νέους στρατιωτικούς εξοπλισμούς”, είπε ο κ.Μπαγίς, φωτογραφίζοντας την Γερμανία και την Γαλλία.

“Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από νέα άρματα μάχης, πυραύλους, υποβρύχια ή μαχητικά αεροσκάφη, όπως και η Τουρκία. Είναι καιρός να μειωθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες παγκοσμίως, αλλά ιδιαίτερα της Τουρκίας και της Ελλάδας”, πρόσθεσε ο κ. Μπαγίς.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΝΑΤΟ, τα οποία επικαλείται η εφημερίδα, οι στρατιωτικές δαπάνες της Ελλάδας αντιπροσώπευαν το 2,8% του ΑΕΠ το 2008, δηλαδή 6,9 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι στρατιωτικές δαπάνες της Τουρκίας ήταν 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 1,8% του ΑΕΠ της.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μπαγίς είχε προαναγγείλει από τις Βρυξέλλες ότι κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα θα υπάρξουν “θεαματικά αποτελέσματα”.
http://www.newsit.gr
Σημ.axinosp:Βέβαια θα τον πιστεύαμε τον Τούρκο υπουργό αν αυτές τις μέρες δεν υπήρχε φρενίτιδα παραβιάσεων στο Αιγαίο από την Τουρκική Αεροπορία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: