Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία που δεν πουλάει τίποτα

"Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία που δεν πουλάει τίποτα". Έτσι περιέγραψε τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Ψαριανός, που βρέθηκε στη Μελβούρνη μαζί με τους συναδέλφους του Δημήτριο Βαρβαρίγο (ΠΑΣΟΚ) και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ΝΔ), δήλωσε ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας ευθύνονται όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

"Στο γωνιακό μαγαζί που έμεινε χωρίς προϊόντα διορίσαμε υπαλλήλους ξαδέλφια, συγγενείς και φίλους, και ευθύνες έχουμε όλοι, και η Αριστερά", πρόσθεσε.

http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=9534

Σημ.axinosp:Δεν πουλάει τίποτα, γιατί οι πολιτικοί μας από το 1980 και μετά, κάνανε τα πάντα για να μην πουλάει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: