Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ντόμινο αυξήσεων σε 1.000 κωδικούς προϊόντων

Αυξήσεις τιμών έως και 17% σε περίπου 1.000 κωδικούς προϊόντων κάνουν βιομηχανίες και άλλες προμηθευτικές επιχειρήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.
Οι ανατιμήσεις αφορούν σε είδη ευρείας κατανάλωσης όπως σε ρύζια και κονσέρβες σε ποσοστά από 3% έως 17%, σε βούτυρα και τσάι (από 3,5% έως 11%), σε χαρτικά και σε μικροηλεκτρικές συσκευές 9%, σε μαγιονέζες και κρασιά 8%, σε καμινέτα 5%, σε απορρυπαντικά έως 3,5%, σε τσιπς 5%, σε μουστάρδες και κέτσαπ 5,5%, σε δημητριακά 3,5%, σε καραμέλες 4%, σε οινοπνευματώδη 4%, σε προϊόντα γάλακτος 3,6% κ.ο.κ.
-Την ίδια στιγμή οι διεθνείς τιμές των αγροτικών προϊόντων ακολουθούν πτωτική τροχιά, και σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο αρμόδιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοϊδης:
- Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Τροφίμων (FAO Food Price Index ?FFPI) στις αρχές Οκτωβρίου βρισκόταν ήδη 14% κάτω από το ιστορικό υψηλό που καταγράφτηκε τον Ιούνιο του 2008 και συνεχίζει με πτωτικές τάσεις.
- Ο Δείκτης Δημητριακών στις αρχές Οκτωβρίου βρισκόταν ήδη 18% κάτω από το ιστορικό ρεκόρ του Απριλίου και συνεχίζει πτωτικά.
- Ο Δείκτης για Λάδια και Λίπη στις αρχές Οκτωβρίου βρισκόταν ήδη 28,42% κάτω σε σχέση με το ιστορικό υψηλό του Ιουνίου 2008.
- Ο Δείκτης Γαλακτοκομικών Προϊόντων στις αρχές Οκτωβρίου βρισκόταν ήδη 22,41% κάτω από το υψηλό έτους του Ιανουαρίου 2008 και 28% κάτω από το ιστορικό υψηλό του Νοεμβρίου του 2007.
- Ο Δείκτης της Ζάχαρης στις αρχές Οκτωβρίου βρισκόταν ήδη 7% κάτω σε σχέση με το υψηλό διετίας του Αυγούστου.
Τα στοιχεία των ανατιμήσεων αμφισβήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Βλάχος.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9360&pubid=4945124
Σημ.axinosp:Δηλαδή δεν τσακώνονται για το εάν έχουν γίνει ανατιμήσεις αλλά για το ποσοστό π.χ. ο ενας λέει εγώ το γάλα στα Α supermarket το βρήκα 3.6% πιο ακριβό ,όχι εγώ στο Β supermarket το βρήκα 3.5% δηλαδή μιλάμε για τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ !! .

Δεν υπάρχουν σχόλια: