Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

American Express: Πτώση 79% στα καθαρά κέρδη το δ΄ τρίμηνο

Μεγάλη πτώση κερδών και υποχώρηση των εσόδων κατέγραψε στο δ΄ τρίμηνο του 2008 η American Express. Ειδικότερα, η αμερικανική εταιρεία πιστωτικών καρτών ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες υποχώρησαν 72% και διαμορφώθηκαν στα 238 εκατ. δολ. ή 21 cents ανά μετοχή στο δ΄ τρίμηνο του έτους, από 858 εκατ. δολ. ή 73 cents ανά μετοχή το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.
Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 172 εκατ. δολ. για το τρίμηνο, υποχωρώντας κατά 79% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters τοποθετούσαν τα κέρδη της εταιρείας στα 22 cents ανά μετοχή.
Παράλληλα, τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 6,5 δισ. δολ. από 7,3 δισ. δολ. την αντίστοιχη περίοδο του 2007, σημειώνοντας πτώση 11%. "Τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο αντικατοπτρίζουν ένα λειτουργικό περιβάλλον, το οποίο ήταν από τα σκληρότερα που έχουμε δει εδώ και πολλές δεκαετίες", δήλωσε ο Kenneth I. Chenault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. "Ωστόσο, επιτύχαμε τους βραχυπρόθεσμους στόχους μας, διατηρώντας τη ρευστότητα μας, παραμένοντας κερδοφόροι και επενδύοντας επιλεκτικά προκειμένου να ενισχύσουμε την ανταγωνιστική μας θέση σε πιο μακροπρόθεσμη βάση", συμπλήρωσε.
http://www.capital.gr/news.asp?Details=663004
Σημ.axinosp:Οταν στην περίοδο των γιορτών έχεις πτώση 79% τότε αρχίζεις να παραμιλάς όπως ο κύριος Kenneth I. Chenault !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: