Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Θωράκιση απέναντι στην κρίση

Στους τρεις βασικούς στόχους της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου μετά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής, σημειώνοντας ότι το αναθεωρημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας αποτυπώνει και τους τρεις αυτούς στόχους.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόκειται για την ενίσχυση της ανάπτυξης και την αύξηση της απασχόλησης, τη μείωση της κρατικής δαπάνης, και τέλος την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων με στοχευμένες κινήσεις.
Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί προεκλογικών παροχών, ο κ. Παπαθανασίου δήλωσε οι εξαγγελίες της κυβέρνησης «αποτελούν υποχρέωση της πολιτείας απέναντι στους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνο με τις δικές τους δυνάμεις τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης».
Ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η Δημοσιονομική προσαρμογή ενώ κύριο μέλημα η «μείωση της κρατικής δαπάνης στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα». Ακόμη τόνισε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης θα είναι «να διασφαλίσει τη θετική πορεία της οικονομίας στο μέλλον» και να «ενισχύσει της ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».
Νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει σύντομα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας προβλέπει την επαναφορά του αφορολογήτου των 10.500 ευρώ για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και την επανενεργοποίηση των φορολογικών κινήτρων για τις συγχωνεύσεις ατομικών επιχειρήσεων και προσωπικών εταιριών.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=73052
Σημ.axinosp:Μέχρι τώρα οι μόνες ευπαθείς ομάδες που στήριξε η κυβέρνηση ήταν οι Τραπεζίτες !!!
Μια απορία λύσε μου αγαπητέ υπουργέ τι φορολογικά κίνητρα θα έχω να συγχωνευτώ εγώ με την γυναίκα μου που είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες με ατομικές επιχειρήσεις ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: