Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

SAP: Αύξηση 13% στα καθαρά κέρδη δ΄ τριμήνου, "κόβει" 3.000 θέσεις

Άνοδο 13% σημείωσαν τα καθαρά κέρδη τέταρτου τριμήνου της γερμανικής εταιρείας λογισμικού SAP AG, με την εξέλιξη να αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην συνεισφορά της “Business Objects”.
Η εταιρεία ανέφερε ότι παρά τα κέρδη θα συνεχίσει να μειώνει το κόστος, προχωρώντας σε περικοπές 3.000 θέσεων εργασίας.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της SAP για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου διαμορφώθηκαν στα 850 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 752 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι.
"Ο περιορισμός του κόστους θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς και να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μακροπρόθεσμα.
Επιπρόσθετα, αναμένουμε ότι το 2009 θα είναι έτος με περιορισμένη ορατότητα, καθιστώντας δύσκολη την πρόβλεψη για τον όγκο των πωλήσεων σε ένα τέτοιο περιβάλλον", δήλωσε ο Leo Apotheker, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
http://www.capital.gr/news.asp?Details=664256
Σημ.axinosp:Το ευχαριστώ αυτής της εταιρείας για τα αυξημένα της κέρδη είναι απολύσεις.
Τέτοια γαϊδουριά δεν έχω ξαναδεί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: