Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Αποκάλυψη-Η Ημέρα που οι τράπεζες ήταν ακριβώς τρεις ώρες από την κατάρρευση !

Του Γκλέν Όουεν
Η Μεγάλη Βρετανία απείχε μόλις τρεις ώρες μακριά από την πτώχευση πέρυσι
Ο Paul Myners Πρόεδρος χρηματιστηρίου αποκάλυψε πως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου (2008) η χώρα βρισκόταν μία ανάσα από την ολοκληρωτική τραπεζική κατάρρευση αφού μεγάλοι καταθέτες προσπάθησαν να αποσύρουν τα χρήματά τους μαζικά .
Η εφημερίδα Mail της Κυριακής είχε ενημερωθεί σχετικά με τις προθέσεις του Υπουργείο Οικονομικών να κλείσει τις πόρτες των τραπεζών προς όλους τους πελάτες ,να σταματήσει τις ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων ,ακόμα και να εμποδίσει τις αναλήψεις από ΑΤΜ.
Η Οικονομική κατάρρευση απετράπη με μανιώδεις παρασκηνιακές προσπάθειες .
Εάν οι κινήσεις αυτές αποτύγχαναν ο κύριος Μπράουν θα αναγκαζόταν να ανακοινώσει ,ότι η κυβέρνηση, θα κρατικοποιούσε ολόκληρο το οικονομικό σύστημα και θα εγγυόταν όλες τις καταθέσεις .
Παρόλα αυτά ο 60χρονος Λόρδος Myners κατηγορήθηκε χθες το βράδυ (23-1)για απόλυτη ανευθυνότητα επειδή παραδέχθηκε την σοβαρότητα της κρίσης ενώ η υποχώρηση ( της οικονομίας ) συνεχίζεται και μεγάλοι οργανισμοί όπως η Barclays υφίστανται διαρκείς και έντονες πιέσεις .
Η “πορεία” προς την ‘Μαύρη Παρασκευή’ ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου όταν ο δείκτης FTSE 100 έπεσε κατά σχεδόν 8% καθώς τα κακά νέα για την οικονομία άρχισαν να πολλαπλασιάζονται στον ορίζοντα .
Την επόμενη μέρα ο γενικός γραμματέας ( του Υπουργείου Οικονομικών ) ξεκίνησε ολονύχτιες διαβουλεύσεις προτού ανακοινώσει την Τετάρτη ότι δισεκατομμύρια λίρες ,τα χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων , θα χρησίμευαν για την διατήρηση της ρευστότητας στο ( Τραπεζικό ) σύστημα .
http://www.mailonsunday.co.uk/news/article-1127278/Revealed-Day-banks-just-hours-collapse.html
Σημ.axinosp: Κρίμα ρε γαμώτο δεν πειράζει άλλη φορά σταθούμε πιο τυχεροί !!

2 σχόλια:

grsail είπε...

Ναι! Ο κίνδυνος δεν πέρασε ακόμη τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, κοιτάξτε αν θέλετε και το:

http://grsail.blogspot.com/2009/01/blog-post_3847.html

Ανώνυμος είπε...

poly oraio