Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Αναδρομική απολογία Γκάιτνερ

Ο νέος υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τίμοθι Γκάιτνερ, απολογήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων για τα λάθη που διέπραξε στη φορολογία στις αρχές της δεκαετίας και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα ο Γκάιτνερ δήλωσε ότι τα λάθη που έκανε ήταν απερίσκεπτα και εύκολα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκάιτνερ δεν είχε καταβάλει τα τελευταία χρόνια κάποιους από τους φόρους που του αναλογούσαν. Παράλληλα τόνισε ότι εργάζεται πυρετωδώς μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα για την προώθηση νέου πακέτου στήριξης προς τις αμερικανικές τράπεζες, ενώ δεσμεύτηκε να εφαρμόσει δραστικές μεταβολές στις κυβερνητικές προσπάθειες μεταρρύθμισης των τραπεζών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περασμένη εβδομάδα ακούγονται φήμες ότι η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση, ίσως με την δημιουργία μιας αποκαλούμενης «επισφαλούς τράπεζας» που θα αναλάβει όλα τα «τοξικά» ενεργητικά της αγοράς στέγης και του χρηματοπιστωτικού τομέα
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/22/1619831.htm
Σημ.axinosp:και το Νόμπελ Μαλακίας το κερδίζει δίκαια με την ιδέα της «επισφαλούς τράπεζας» ο Μαλάκας της φωτογραφίας !!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: