Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Merrill: Εβγαζε μπόνους 4 δισ. στα golden boys παρά τις ζημιές των 41 δισ.

Οι αναταράξεις στον τραπεζικό κλάδο διεθνώς καλά κρατούν, με την εκδίωξη του πρώην επικεφαλής της Merrill Lynch, Τζον Δέιν, από τη διοίκηση της Bank of America, τρεις μόλις εβδομάδες μετά τη συγχώνευση των δύο ομίλων να αναδεικνύεται σε είδηση της ημέρας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒοfA, Κένεθ Λιούις, μετέβη αεροπορικώς από το Σάρλοτ της Νότιας Καρολίνας στη Νέα Υόρκη για να δώσει προσωπικά τα... «παπούτσια στο χέρι» στον κ. Δέιν. Το διαζύγιο έλαβε χώρα μετά την αποκάλυψη αφενός των ζημιών-μαμούθ της Merrill Lynch (15,3 δισ. δολ.) για το δ’ τρίμηνο του έτους την περασμένη εβδομάδα αφετέρου της είδησης ότι η ML κατέβαλε μπόνους 4 δισ. δολ. σε υψηλόβαθμα στελέχη της στις 29 Δεκεμβρίου (τρεις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του deal με την BofA) και παρά το ότι εμφάνισε λειτουργικές ζημίες ύψους 41,2 δισ. δολ. για τη χρήση του 2008!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12887&subid=2&tag=9462&pubid=5019121

Δεν υπάρχουν σχόλια: