Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Roubini: "Βλέπει" ζημιές $3,6 τρισ. για το χρηματοοικονομικό κλάδο των ΗΠΑ

20/01/2009
Το αστρονομικό ποσό των 3,6 τρισ. δολαρίων ενδέχεται να φτάσουν οι ζημιές του αμερικανικού χρηματοοικονομικού κλάδου εξαιτίας της πιστωτικής κρίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή- οικονομολόγο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Nouriel Roubini, ο οποίος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση της περυσινής χρονιάς.
“Υπολόγισα πως οι πιστωτικές ζημιές ενδέχεται να κορυφωθούν στο επίπεδο των 3,6 τρισ. δολαρίων, με το 50% να αφορά τράπεζες και το υπόλοιπο χρηματιστηριακές εταιρείες”, δήλωσε ο Roubini.
“Αν αυτό συμβεί, τότε το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ, θα ναι πρακτικά χρεωκοπημένο, καθώς θα ξεκινά με κεφάλαια ύψους 1,4 τρισ. δολαρίων. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία συστημική, τραπεζική κρίση”.
Το σύνολο των ζημιών και απομειώσεων των χρηματοοικονομικών φορέων παγκοσμίως έχουν ξεπεράσει το 1 τρισ. δολάρια από την κατάρρευση της αγοράς subprime των ΗΠΑ το 2007, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg
http://www.capital.gr/news.asp?Details=658812

Δεν υπάρχουν σχόλια: