Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Το Μιλάνο μήνυσε 4 τράπεζες για παράγωγα

H πόλη του Μιλάνο κατέθεσε μήνυση κατά τεσσάρων τραπεζών που πωλούσαν στην τοπική διοίκηση παράγωγα προϊόντα, τα οποία αντισταθμίζουν καταβολές ομολόγων ύψους 1,7 δισ. ευρώ (2,2 δισ. δολ.) από το 2005. Το Μιλάνο κατέθεσε αγωγή κατά των UBS, της Deutsche Bank, της JPMorgan Chase και της Depfa Bank. Η δημοτική Αρχή δεν προσδιορίζει την αποζημίωση που ζητεί. Οι χρηματιστηριακοί οίκοι κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύθηκαν την εξειδίκευσή τους και το γεγονός ότι οι δανειζόμενοι δεν αντιλαμβάνονταν σαφώς τι είναι τα «χαρτιά» που αγοράζουν
http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/442071/ArticleNewsWorld.aspx
Σημ.axinosp:Απορία η δουλειά του δήμου είναι να κάνει μπίζνες με τράπεζες;
Οι δημότες του Μιλάνου δεν τους έχουν πάρει ακόμα στο κυνήγι με τις πέτρες για τα φέσια που θα πληρώσουν σε λίγο .