Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η επίδειξη δειλίας από τους ευρωπαίους ηγέτες αποθρασύνει την ισλαμική τρομοκρατία στην Γάζα

Οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γάζα θέτουν ένα σοβαρό ερώτημα για τους Έλληνες. Όταν έρθει η ώρα της συγκρούσεως με το ισλάμ, θα έχουν οι Έλληνες το ανάλογο σθένος με τους ισραηλινούς να συντρίψουν την ισλαμική τρομοκρατία; Θα είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν την ισλαμική προπαγάνδα;
Η παραπαίουσα ρωμέϊκη πολιτική ηγεσία αδυνατώντας να κατανοήσει τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό, ζητά την παύση των πολεμικών επιχειρήσεων. Οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς πρέπει να συνεχιστούν πάση θυσία, μέχρι να καταρρεύσει ολοσχερώς η προσηλυτιστική της ικανότητα.
Η Χαμάς παριστάνει την εμπροσθοφυλακή του παλαιστινιακού αγώνος. Αποσιωπά το γεγονός ότι δεν υπάρχει παλαιστινιακή εθνότητα. Μέχρι και το «1960» ουδείς είχε μιλήσει για παλαιστινιακό έθνος. Στον αρχαίο κόσμο στα παλαιστινιακά εδάφη κατοικούσαν Ελληνικά φύλα. Αλλά μετά από σφαγές που υπέστησαν από εβραίους, βυζαντινούς, άραβες και οθωμανούς, οι περισσότεροι Έλληνες εξηφανίσθησαν.
Επί δεκαετίες η Χαμάς κατασφάζει όσους άραβες δεν ασπάζονται το ισλάμ. Κατασφάζει ακόμη και τους ισλαμιστές άραβες που τυγχάνει να μην υποκύπτουν στο θεοκρατικό της δόγμα. Απαγάγει μικρά παιδιά και τα μεγαλώνει μέσα σε μία κουλτούρα θανάτου. Κάνει πλύση εγκεφάλου σε αυτά τα παιδιά. Τα διδάσκει να ζωστούν εκρηκτικά και τα στέλνει να ανατιναχθούν μέσα σε σχολικά λεωφορεία, εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς των αντιπάλων. Και όταν η Χαμάς υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών της κλαψουρίζει υποκριτικώς για θανάτους αμάχων, και μικρών παιδιών.
Όταν η Χαμάς σκοτώνει μικρά παιδιά αράβων, ουδείς δυτικός ηγέτης διαμαρτύρεται. Τώρα φαίνεται τους έπιασε ο πόνος για τα μικρά παιδιά των αράβων. Όταν ζώνει με εκρηκτικά η Χαμάς αυτά τα παιδιά, οι δυτικοί ηγέτες εθελοτυφλούν.
Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την γενοκτονία που διαπράττει το ισλάμ στο Σουδάν, στην περιοχή Νταρφούρ, με αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους αμάχων. Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την σφαγή αμάχων ινδουιστών από ισλαμιστές στην Ινδία, ούτε καν την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Βομβάη. Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια κατά των ρώσσων μικρών μαθητών στο Μπεσλάν της Βορείου Οσετίας. Διότι απλούστατα η Χαμάς αποτελεί μέρος του διεθνιστικού τρομοκρατικού μηχανισμού του ισλάμ. Δεν διεξάγει εθνικοαπελευθερωτικό .....
http://www.hellenicreligion.gr/doc/gazaypokrisia.htm
ΣΗΜ.axinosp :Ρίχτε μια ματιά και σε αυτή την ιστοσελίδα για μια άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: