Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Κύριοι, τσάμπα πετάτε τα λεφτά σας. Βαρώνοι, τέλος.

Βουΐζει η αγορά με τις κολοσσιαίες συμφωνίες και εξαγορές “παραδοσιακών” μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εφοπλιστές, πετυχημένοι επιχειρηματίες κλπ, αγοράζουν θέσεις στα μετοχικά κεφάλαια δημοσιογραφικών συγκροτημάτων επενδύοντας δισεκατομμύρια σε μια αγορά η οποία πνέει από καιρό τα λοίσθια. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε επιχειρηματικά αδαείς ανθρώπους σαν τον Λαυρεντιάδη, τον Ρέστη ή τον Μαρινάκη. Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτές οι επενδύσεις τους δεν πρόκειται να αποφέρουν τα προσδοκώμενα ωφέλη. Ο λόγος συμμετοχής τους είναι η παραδοσιακή προσπάθεια επιρροής στην κοινή γνώμη, συνεπαγόμενη πίεση σε κρατικούς - κυβερνητικούς μηχανισμούς με απώτερο σκοπό την έμμεση ευδοκίμηση των κυρίων δράσεων τους.
Κύριοι, προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί την επανάσταση που συντελείται γύρω σας, δίπλα σας ακόμα και κάτω από τα πόδια σας. Ρωτήστε την ιδιαιτέρα σας από που ενημερώνεται πλέον. Ρωτηστε τα παιδιά σας, τα ξαδέρφια σας, την ευρύτερη κοινωνία με έμφαση τις ηλικίες 15-44. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.
Η “λαίλαπα” λέγεται blogging. Η ανεξάρτητη, ίσως ανεξέλεγκτη μα άμεση δημοσιογραφία των πολιτών. Ή ακόμα και των δημοσιογράφων που κρατούν ανεκμετάλλευτο όγκο πληροφορίας αδυνατώντας να τον εντάξουν στη γραμμή των μέσων που εργάζονται.
Ο Λαμπράκης, ο Μπόμπολας, ο Κουρής, έκλεισαν τον κύκλο τους, εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα τους, ανεβοκατέβασαν κυβερνήσεις, αλλά το παιχνίδι τελείωσε.
Δεν σας παρεξηγούμε βεβαίως φίλοι επενδυτές, εδώ ο πολιτικός κόσμος της χώρας εξακολουθεί να σέρνεται πίσω από την ποδιά “μεγαλοεκδοτών” με …2,000 φύλλα ημερησίως! Χώρια τα κονδύλια των κρατικών διαφημίσεων που διαχέονται σε απίστευτες κατευθύνσεις. Η εκνευριστική υποκρισία των μέσων να υποκρίνονται ότι τα blogs δεν υπάρχουν έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό. Είναι το κύκνειο άσμα ενός σαθρού συστήματος απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα. Στα 20 εκατομμύρια επισκέψεις του Τρωκτικού. Στις “συκοφαντικές” αποκαλύψεις του press-gr που καταλήγουν επερωτήσεις στη βουλή. Στη δεξαμενή σκέψης του antinews, στη μαχητικότητα του greekalert, στη βορειοελλαδίτικη γεύση του taxalia. Αλήθεια για ρωτήστε πόσοι από τη σκεπτόμενη κοινωνία ασχολούνται με το Ρεσάλτο (resaltomag) και πόσοι με τα Nitro, Mitro και τις υπόλοιπες εκφάνσεις μικροαστικής κιτσαρίας που μας είχατε επιβάλλει ως …νέο πολιτισμό;
Φίλοι επενδυτές καταλαβαίνω ότι είστε σε αδιέξοδο, τα blogs άλλωστε είναι δύσκολο να ελεγχθούν, αλλά μη σκάτε. Κοιτάξτε να επενδύσετε σε τομείς παραγωγικούς, πραγματικούς με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Και να είστε σίγουροι ότι τα πεπραγμένα σας θα γνωστοποιούνται γρηγορότερα από ότι φαντάζεστε. Άλλωστε, παντα υπάρχει ένα άγρυπνο ηλεκτρονικό μάτι εκεί που δεν το περιμένετε. Με δύναμη και κρίση.
Φιλικά,
Α. Π.
http://olympia.gr/2009/01/14/mme-death/

Δεν υπάρχουν σχόλια: