Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Χρηματιστηριακός κολοσσός από Citigroup και Morgan Stanley

...Με αυτό το deal δημιουργείται ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, ενώ συντελείται και το σημαντικότερο βήμα όσον αφορά την διάλυση της Citigroup -του μεγαλύτερου κολοσσού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως μέχρι σήμερα.
Με την αναμενόμενη -ίσως αναγγελθεί σήμερα- συγχώνευση των χρηματιστηριακών μονάδων της Citigroup και της Morgan Stanley, με την επωνυμία Morgan Stanley Smith Barney, δημιουργείται κολοσσός στον τομέα, με πάνω από 22.000 χρηματιστές, ξεπερνώντας το αντίστοιχο δυναμικό των περίπου 20.000 χρηματιστών, που δημιούργησε η εξαγορά της Merrill Lynch από την Bank of America τον Σεπτέμβριο......
...Επίσης, η Morgan Stanley θα καταβάλλει στην Citigroup 2,7 δισ. δολάρια σε μετρητά για το 51% στην κοινοπραξία των χρηματιστηριακών μονάδων τους. Περίπου 5 έως 6 δισ. δολάρια θα ενισχύσουν την κεφαλαιακή βάση της Citigroup, που δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από ζημιογόνα δάνεια, αναγκάζοντας τον όμιλο να λάβει 45 δισ. δολάρια από την αμερικανική κυβέρνηση πέρσι, για να διασωθεί....
...Την περασμένη Παρασκευή, ο Ρόμπερτ Ρούμπιν, πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Citigroup από το 1999, έχοντας εκφράσει την αντίθεσή του με την διάσπαση του ομίλου, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να παραιτηθεί.
Η Citigroup κατέγραψε καθαρές ζημίες ύψους 10,4 δισ. δολαρίων τους πρώτους εννέα μήνες του 2008, χρονιά η οποία- όπως όλα δείχνουν -θα είναι η χειρότερη από την ίδρυση της προκατόχου της, City Bank of New York, το 1812.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12887&subid=2&tag=9464&pubid=4767128
Αντε και καλό κλείσιμο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: