Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Προσφορές από Φορντ και Τζένεραλ Μοτορς

Η Φορντ και η Τζένεραλ Μότορς κάνουν προσφορές για να προσελκύσουν νέους αγοραστές. Ανωτέρα στελέχη της Φορντ ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία τους αναλαμβάνει να πληρώσει μέχρι και 700 δολάρια το μήνα σε δάνειο για αυτοκίνητο του οποίου ο αγοραστής έχασε πρόσφατα τη δουλεία του.
Και η Τζένεραλ Μότορς προσφέρει ανάλογη διευκόλυνση.
Αργότερα σήμερα οι μεγάλες βιομηχανίες αυτοκινήτων των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσουν τα τελευταία στοιχεία για τις πωλήσεις τους. Εμπειρογνώμονες προβλέπουν σημαντική μείωση των πωλήσεων.
http://www.voanews.com/greek/2009-04-01-voa4.cfm
Σημ.axinosp:Διότι όπως είναι γνωστό πως θα ψάξει για δουλειά στο Αμέρικα χωρίς αμάξι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: