Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Φοροσαφάρι με δικηγόρους και κατασχέσεις


Σαφάρι για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών φορολογουμένων προς το Δημόσιο αρχίζει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Μέσα στο επόμενο τετράμηνο αναμένεται να έχουν προσληφθεί στις εφορίες εταιρείες δικηγόρων, οι οποίες θα αναλάβουν το έργο της σύνταξης του σχεδίου πολιορκίας των περίπου 550.000 οφειλετών που περιλαμβάνει εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων, προσημειώσεις ακινήτων, εκδόσεις διαταγών πληρωμής, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Παράλληλα, οι εταιρείες- σύμβουλοι θα αναλάβουν, σε συνεργασία με τις τράπεζες, το έργο του εντοπισμού των διευθύνσεων οφειλετών, οι οποίοι για την Εφορία παραμένουν άφαντοι.

Υπό την πίεση της μεγάλης μαύρης τρύπας του προϋπολογισμού- το έλλειμμα του 2008 αγγίζει το 4,5% του ΑΕΠ, αντί για 3,7% που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση τον περασμένο Ιανουάριοκαθώς και της συνεχιζόμενης, το πρώτο τρίμηνο του έτους, δραματικής υστέρησης των δημοσίων εσόδων, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών καταφεύγει σε «ειδικές μεθόδους» για να αναγκάσει τους οφειλέτες του Δημοσίου να προσέλθουν στο δημόσιο ταμείο, προσλαμβάνοντας νομικές εταιρείες συμβούλων.

Τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων προς το Δημόσιο υπολογίζονται σε περίπου 20 δισ. ευρώ, ενώ ως εισπράξιμα θεωρούνται τα μισά (τα υπόλοιπα αφορούν επιχειρήσεις που έχουν πτωχεύσει, μεγάλα πρόστιμα από υποθέσεις φοροδιαφυγής επιχειρήσεων οι οποίες έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους κ.λπ.). Για φέτος, η ηγεσία του υπουργείου, με τη δραστηριοποίηση και των εταιρειών συμβούλων στις εφορίες, ευελπιστεί ότι θα εισπράξει συνολικά 1,8 δισ. ευρώ από τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων....

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4511073

Σημ.axinosp:Νέες εισπραχτικές εταιρείες με την βούλα του Δημοσίου και την πλήρη αποδοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: