Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Faber: Ράλι ενόψει μέχρι το τέλος Απριλίου

Οι κυβερνητικές δαπάνες θα δώσουν ώθηση στο δείκτη Standard & Poor's 500 μετά την κάμψη της τάξεως του 56% που έχει καταγράψει από το ρεκόρ του Οκτωβρίου του 2007, σημειώνει ο επενδυτής Marc Faber.
«Τα χρηματιστήρια θα σημειώσουν ράλι από σήμερα μέχρι το τέλος του Απριλίου» τόνισε ο Faber σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Οι κυβερνητικές προσπάθειες δε θα καταφέρουν να τονώσουν την οικονομική δραστηριότητα, αλλά θα τονώσουν τις μετοχές. Οι μετοχές έχουν υποστεί σημαντική διόρθωση.»
Παρά το γεγονός ότι ο S&P 500 ενδέχεται να υποχωρήσει 27% κάτω από τις 500 μονάδες πριν τελειώσει η εποχή των αρκούδων για τις αγορές, οι επενδυτές θα αποκομίσουν κέρδη στα επόμενα δέκα χρόνια.
Ο Faber σημειώνει ότι ο προϋπολογισμός του 2010 του Μπαράκ Ομπάμα υποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να αφιερώσει επιπλέον 750 δις. δολάρια για τη διάσωση του χρηματοπιστωτικού κλάδου μετά τα αρχικά 700 δις. δολάρια.
Ο οικονομολόγος υποστήριξε ακόμη ότι τα βιομηχανικά εμπορεύματα είναι πιο ελκυστικά από το χρυσό, ο οποίος έχει σημειώσει ράλι 6,3% φέτος σε σχέση με πτώση 9,1% του δείκτη 19 εμπορευμάτων Reuters/Jefferies CRB.
O Faber, εκδότης της έκθεσης Gloom, Boom & Doom, έχει συστήσει αγορά χρυσού όταν είχε ξεκινήσει το ράλι διάρκειας οκτώ ετών του «κίτρινου μετάλλου» όταν διαπραγματευόταν στα 300 δολάρια ανά ουγκιά. Το μέταλλο άγγιξε πέρσι τα 1.000 δολάρια ανά ουγκιά τα οποία άγγιξε ενδοσυνεδριακά και φέτος. Είχε ακόμη συστήσει στους επενδυτές να βγουν από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μια εβδομάδα πριν τη Μαύρη Δευτέρα του κραχ 1987.
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=203795
Σημ.axinosp:Με αυτά που λέει ο Faber ή μεθυσμένος είναι ή τα έχει πάρει απο τον Ομπάμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: