Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

A. Λοβέρδος: 18%(!) ανεργία, €600 εκ. για νέες θέσεις

Σχεδόν διπλάσια απ' ό,τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΣΥΕ είναι η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα, η οποία αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και κατά την εκτίμηση του αρμόδιου υπουργού Απασχόλησς Ανδρ. Λοβέρδου φθάνει πλέον το 18-20%, αγγίζοντας το επίπεδο της ισπανίας, που είναι τα υψηλότερα στην ευρωζώνη.
Για να ανακοπεί η περαιτέρω διόγκωση του αριθμού των ανέργων, σχεδιάζεται να διατεθούν 600 εκ. ευρώ σε προγράμματα διστήρησης θέσεων εργασίας και δημιουργίας νέων.
Παράλληλα με την τοποθέτηση του Ηλία Κικίλια ως διοικητή του ΟΑΕΔ, ανακοινώθηκε η αναθεώρηση των προγραμμάτων ενίσχυσης των επιχειρήσεων για να διατηρήσουν θεσεις απασχόλισης. Οπως δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, σε συνεργασία με την υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη αποφασίστηκε η αναθεώρηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου, με κατεύθυνση τη στήριξη των επιχειρήσεων για τη δημιουργία απασχόλησης, την ενίσχυση των ανέργων και την εφαρμογή των προγραμμάτων κοινωνικής εργασίας.
Ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίων για την προστασία των εργαζόμενων από ελαστικές μορφές απασχόλησης και για την ανασύσταση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).
http://www.sofokleousin.gr/archives/48410
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/18-600.html
Σημ.axinosp:Αν ήθελαν οι Πολιτικοί θα μπορούσαν να είχαν βρει λύση για την ανεργία στο πι και φι τώρα που είμαστε σε οικονομική κρίση και η άμεση λήψη μέτρων είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Θα μπορούσε να πεί το υπουργείο στους επιχειρηματίες , για κάθε εργαζόμενο που προσλαμβάνεις θα έχεις ισόποση φοροαπαλαγή στην δήλωση σου. Θέλεις πχ να του δίνεις το βασικό , θέλεις να του δίνεις παραπάνω , θέλεις να προσλάβεις παραπάνω υπαλλήλους δεν μας ενδιαφέρει γιατί θα φοροαπαλάσεσαι με βάση τη μισθοδοσία των εργαζόμενων που απασχολείς . Ουτε κονδύλια μέσα από φορείς που για να πάρεις τις επιδοτήσεις που σου αναλογούν πρέπει να βγάλεις τον καρκίνο από την γραφειοκρατία και σε ένα χρόνο θα σου πουν τέλος τα κονδύλια γιατί ο τάδε υπουργός είπε να δοθούν τα κονδύλια αλλού.
Ούτε απολύσεις και εκβιασμούς επιχειρηματιών του στύλ δώσε μου δάνειο γιατί θα απολύσω κόσμο , ούτε θα σε χρηματοδοτήσω σαν επιχειρηματίας στις εκλογές και θα μου περνάς τροπολογίες στη βουλή νυχτιάτικα ούτε τίποτα , έτσι απλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: